FINLAND. Några av Kansallinen Vastarintas läsare har undrat om den nationalsocialistiska marschen på självständighetsdagen kommer påverkas av ett eventuellt förbud av Nordiska motståndsrörelsen. Här besvaras frågan.

Ett eventuellt förbud av Motståndsrörelsen kommer inte påverka den nationalsocialistiska frihetsmarschen!

Några av Kansallinen Vastarintas läsare har undrat om ett eventuellt förbud av Motståndsrörelsen i Finland kommer att påverka frihetsmarschen den 6 december. Domstolens beslut kommer inte att påverka marschen, eftersom det inte är Nordiska motståndsrörelsen som arrangerar det, utan finländska nationalsocialister rent allmänt.

Ifall tingsrätten beslutar sig för att böja sig för det korrumperade inrikesministeriet och Polisstyrelsens krav och därmed förbjuder Motståndsrörelsen, så kommer självständighetsdagens marsch att bli av i vanlig ordning. Självständighetsdagen är också ett utmärkt tillfälle att protestera mot de förbrytare som idag styr över Finland.

Kampanjsidan kohtivapautta.com fortsätter att informera om marschen som vanligt. Vi uppmanar alla nationellt sinnade att också delta i 612-marschen med start 18:30 på Tölö torg, samt stödja den nutida nationalistiska kulturen genom att besöka konserten som anordnas på kvällen. Marschen kommer att börja på torget Narinken i Helsingfors klockan 16:00.

Ifall du är intresserad av mer information om förbudsrättegången mot Motståndsrörelsen samt dess bakgrund, så rekommenderar vi nedanstående artiklar. Den politiserade polisen anser exempelvis inte att det är befogat att förbjuda invandrargänget Satudarah. Däremot vill myndigheten förbjuda Motståndsrörelsen eftersom vi för en politisk kamp mot Europeiska unionen, mångkulturen och globalismen.

Första dagen av förbudsrättegången mot Motståndsrörelsen i Finland
Sista rättegångsdagen i Finland
Förbudsrättegången mot Motståndsrörelsen i Finland inledd
Finsk statsvetare: Politisk tryck och folkligt stöd för Motståndsrörelsen ligger bakom förbudsprocessen
Finska Säpo: Motståndsrörelsen är inte kriminell – men för radikal och seriös
Är polisen vår vän? 
Finska Polisstyrelsen: Yttrandefriheten gäller inte nationalsocialister
Jesse Torniainens försvarstal för Motståndsrörelsen
Motståndsrörelsen och nationalsocialismen – för enighet

Ursprungligen publicerad på Vastarinta.com.


  • Publicerad:
    2017-11-29 18:18