MEDIA. Den invandringsfientliga propagandafilmen “With Open Gates: The Forced Col­lec­tive Sui­cide of Euro­pean Nations” har nyligen fått över 10 miljoner visningar på Youtube.

10 067 197 visningar har denna version av filmen i skrivande stund.

Veckans film

Klockan 12:00 varje söndag uppmärksammar Nordfront en film eller dokumentär av något slag. Har du förslag på en Veckans film? Kontakta då Robin Palmbladrobin.palmblad@nordfront.se

Den invandringsfientliga propagandafilmen “With Open Gates: The Forced Col­lec­tive Sui­cide of European Nations” har nu över tio miljoner visningar på Youtube. Tittarsiffran ökar kontinuerligt och i skrivande stund har 45 496 tittare röstat på filmen varav 91% har tryckt tummen upp.

På mindre än fem dagar efter att filmen laddades upp på Youtube fick den mer än 1,5 miljoner visningar. På grund av copyright på en låt togs den dock ner av Youtube, men ersattes snabbt med en version utan den copyrightskyddade låten, som nu har över tio miljoner visningar. Filmen finns också uppladdad på andra sidor av flera olika kanaler, bland annat på Liveleak, där man kan se den i originalutförande.

Den strax under 20 minuter långa filmen innehåller klipp från olika rapporteringar om främlingsinvasionen i Europa och innehåller mycket fakta som ger en heltäckande presentation av situationen i de Europeiska länderna. Filmen slutar med klippet där judinnan Barbara Spectre medger att judarna ligger bakom massinvasionen.

Det är en användare från 8chans underforum ”politically incorrect” med användarnamnet Gex, som har skapat filmen med hjälp av andra användare. Samma person ligger också bakom filmen som heter ”End Times Europe Crumbles Under the Devastating Impact of Mass Immigration”.

När filmen släpptes började invandringsfientliga medlemmar på 8chan och andra sidor jobba med att sprida den. Filmen fick snabbt många visningar och blev uppmärksammad av bland annat Nordfront, Amer­i­can Renais­sance, Van­guard News Net­work, Storm­front och InfoWars. Även Andrew Anglin som driver Daily Stormer bad sina läsare att hjälpa till med att sprida den så mycket som möjligt.

Nordfront uppmanar alla läsare att hjälpa till med spridningen av denna slagkraftiga propagandafilm! Vi passar även på att påminna er om vår egen propagandafilm som släpptes tidigare i år.


  • Publicerad:
    2016-06-19 11:55