INTERNET. Dennis Wise, mannen bakom ”The greatest story never told”, har sedan 2014 släppt ytterligare en videoserie som avslutades under förra veckan då det sista avsnittet släpptes. ”NWO – Communism by the backdoor” heter serien som redan har över 300 000 visningar.


Officiell trailer för videoserien.

Dennis Wise heter skaparen av den kända och i många länder förbjudna Adolf Hitler-dokumentären The greatest story never told. Sedan 2014 har han även producerat en programserie som släppts via Youtube vid namn NWO – Communism by the backdoor. Programserien behandlar främst kopplingen mellan den ekonomiska makten i världen, kommunismen, frimurarna, sionisterna och hur de samarbetar för att hålla ett grepp om människor världen över.

Bara för några dagar sedan släpptes det tjugonde och sista avsnittet och nu har klippen över 300 000 visningar.

I trailern beskriver man serien med följande ord av Adolf Hitler:

Med Marxism menar jag en doktrin som av princip avvisar idén om det personliga värdet, som ersätter individens energi med massornas och därmed arbetar för förstörelsen av hela vårt kulturliv. Denna rörelse har använt sig av oerhört effektiva metoder och utövat ett enormt inflytande på massorna, vilka inom loppet av tre eller fyra årtionden inte kunnat resultera i något annat än att individen har blivit sin egen broders fiende, samtidigt som han kallar en fransman, en engelsman eller en zulu sin broder.

Denna rörelse kännetecknas av oerhörd terror, vilken grundar sig i kunskap om masspsykologi.

Källa:
The New World Order – Communism by the backdoor


  • Publicerad:
    2016-07-20 19:05