Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

MSB och Försvarsmaktens nya propagandakampanj för Nato

Ska ”öka allmänhetens kunskap” om krigsalliansen Inväntar bara regeringens order för att starta.

Visselblåsare: ”FBI uppviglar ’högerextrem’ terrorism”

Säkerhetstjänsten utreder oftast av politiska eller karriäristiska skäl ”FBI uppviglar till terrordåd”. 

SVT: ”NMR agerar ofta experter i rysk media”

Nytt inslag ska förklara hur ryska medier rapporterar om Sverige Hävdar att Nordiska motståndsrörelsen ”ofta” agerar experter.

Finland dementerar ryska uppgifter om stridsfordon vid gränsen

Ryska medier hävdade att Finland ville eskalera konflikten Pansarfordon transporterades i västra Finland.

hamas tv-serie

Hamas filmar antisionistisk tv-serie

”Fist of the Free” ska Hamas egen drama-serie heta ”Ett effektivt vapen mot det sionistiska narrativet”. 

Rapport visade scener ur katastroffilmen The Day After Tomorrow i klimatreportage: “Inte så långt ifrån vad som kan ske”

PROPAGANDA. Skattefinansierade Public Service skrämde i ett nyhetsinslag, som handlade om Golfströmmen, sina tittare med undergångsbilder från katastroffilmen The Day After Tomorrow.

Morgan Johansson spred lögn: ”Polis slogs ihjäl av mobben” — kan ha dött av allergisk reaktion

PROPAGANDA. Den polisman, som enligt etablerade medier och den svenske justitieministern Morgan Johansson (S) ”slogs ihjäl av mobben på kongresstrappan”, visar sig nu eventuellt ha dött av en allergisk reaktion. Efter polismannens död spreds falska uppgifter om att han slagits ihjäl med en brandsläckare.

Dansk public service lanserar barnprogram om en vuxen mans penis

KULTURMARXISM. Den danska public service-kanalen DR inleder 2021 genom att lansera ett nytt barnprogram, där utgångspunkten för berättelsen är storleken på en vuxen mans penis.

WHO ska få sprida sin propaganda via Wikipedia

GLOBALISM. Världshälsoorganisationen (WHO) ska samarbeta med Wikipedia för att bekämpa ”felaktig information.” All information om sjukdomar och dylikt kommer att kopieras från WHO:s hemsida.

”Dragqueens och barn är en toppenkombination” – dragartister läser sagor för små barn

KULTURMARXISM. Föreställningen ”Bland drakar och dragqueens” – där svenska dragartister läser sagor för små barn – har nu gett sig ut på turné i hela Sverige. Med glitter, ”sagans förtrollade värld” och ”könsöverskridande förvandling” ska barnen förföras och lockas från de traditionella könsrollerna.

Expressen påkommen med propagandalögn

INRIKES. Ett filmklipp som fått stor spridning på Twitter visar hur migranter vid den turkiska gränsen håller sina små barn ovanför en eld för att få dem att gråta inför kamerorna. Bonniertidningen Expressen har dock valt en annan vinkling och påstår att barnen ”kvävs av tårgas”.

Tillverkning av banderoller i Näste 3

Tillverkning av banderoller pågick under förmiddagen den 27/1 i näste 3.

Skånsk stenålderskvinna var mörkhyad enligt Trelleborgs museum

INRIKES. Den 17 november kommer en modell av en stenålderskvinna som levde i Skåne för 7000 år sedan att avtäckas. Genom DNA-analys ska man ha fastställt att hon varit ”mörkhyad, med ljusa ögon”.

MSM sprider “fake news” – ambulanskaparen saknar “högerextrem” anknytning

OSLO. Mannen som under gårdagen kapade en ambulans och körde på flera personer har ingen så kallad högerextrem koppling, vilket påstås av flera traditionella nyhetsmedier.

Richard Gere i propagandafilm för migration till Europa

PROPAGANDA. Den förmögne skådespelaren Richard Gere, 69, uppmuntrar nu till illegal migration till Europa genom ett propaganda-spektakel ombord på ett skepp lastat med ekonomiska migranter i Medelhavet.

INSÄNDARBILDER: Vulgär globohomopropaganda på dagis

INSÄNDARBILDER. Nordfront fick nyligen in ett tips innehållande bilder som visas upp för barnen på en förskola. Vi vill varna känsliga läsare för att det rör sig om väldigt grov globohomopropangada.

Trump är en animerad idiot som lyder judisk makt – i iransk skämtfilm

IRAN. En satirisk tecknad film om USA:s president ska upplysa medborgarna om USA:s statsterrorism.

Tyska ambassaden i Brasilien sprider propaganda om “Förintelsen”

JUDISK MAKT. Tysklands utrikesdepartement lägger sig i den brasilianska inrikespolitiken och sprider propaganda om ”Förintelsen” för att motverka påstådd högerextremism.

Martin Saxlind och Simon Holmqvist gästade True North

ALTERNATIVMEDIA. I ett nyligen publicerat avsnitt av True Norths podcast gästade Martin Saxlind och Simon Holmqvist för att diskutera propaganda.

Nordiska motståndsrörelsens valtidning

INFORMATION. Nu kan även du ta del av den tidning som sprids av Motståndsrörelsens aktivister runt om i landet inför valet.

Ny utskrivningsbar propaganda

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Här kommer nya DIY-affischer och -flygblad som du själv kan skriva ut och hjälpa oss att sprida till folket.

SVT utnyttjar barn för att sprida dekadent propaganda

MEDIA. Under ett inslag i Lilla Aktuellt, som är SVT:s kulturmarxistiska nyhetsprogram för barn, användes två flickor som indoktrinerats i genusvansinnet och kallar sig själva för “hen” till att sätta griller i huvudet på barn som ser på programmet.

Dennis Wise nya videoserie har över 300 000 visningar

INTERNET. Dennis Wise, mannen bakom ”The greatest story never told”, har sedan 2014 släppt ytterligare en videoserie som avslutades under förra veckan då det sista avsnittet släpptes. ”NWO – Communism by the backdoor” heter serien som redan har över 300 000 visningar.

Stockholm stad har anställt sommarjobbare för att sprida feminism

KULTURMARXISM. Stockholms stad har anställt sommarjobbare vars uppdrag bland annat är att ”öka stockholmarnas kunskaper om feminism”. Att anställa personer för att sprida politisk propaganda är dock inte helt okontroversiellt bland Stockholms lokalpolitiker.

Italienska tidningsläsare fick Mein Kampf på köpet

ITALIEN. Läsare till den italienska nyhetstidningen Il Giornales fick en gratis utgåva av Adolf Hitlers bok Mein Kampf när de köpte nummer av tidningen.

Nordiska motståndsrörelsens klistermärken polisanmälda

LULEÅ. Klistermärken från Nordiska motståndsrörelsen har satts upp på en skola i Luleå. Nu polisanmäler skolan dessa klistermärken och lokalmedia kallar händelsen för en ”nazistattack”.

Momondo gör propagandafilm – “alla är utblandade”

RAS. Företaget Momondo har låtit göra en propagandafilm där man menar att alla människor är utblandade och att man inte kan prata om ”rena raser”.

Aftonbladet stödjer Nato och kallar Rysslands president lögnare

INFORMATIONSKRIGET. Aftonbladet har publicerat en propagandaartikel som syftar till att underlätta Sveriges integration i Natos propagandaarbete och pekar ut Rysslands president som en lögnare.

IS försöker värva anhängare i Kina genom musik

KINA. Terrororganisationen IS försöker nu rekrytera medlemmar i Kina via användandet av musik, enligt rapporter. Målgruppen är den muslimska minoriteten som finns i landet.

“Project Swastidrone” – nationalsocialism i luften

USA. En amerikansk nationalist har knåpat ihop en drönare med ett lysande hakkors på. Nu tänker han sprida propaganda på himmelen.

Nordkorea och Sydkorea har öppnat eld mot varandra

SYDKOREA/NORDKOREA. Sydkorea har skjutit ett tiotal granater mot Nordkorea efter det att Nordkorea tidigare på torsdagsmorgonen sköt mot en propagandaanläggning i Sydkorea.

Polisen anmäler Svenska motståndsrörelsen till JK

YTTRANDEFRIHET. Ett av motståndsrörelsens flygblad ska nu granskas av Justitiekanslern efter att polisen skickade in propagandan för granskning.

Arla tar politiskt ställningstagande

LOBBYISM. Kooperativet Arla, som ägs av bönder i Europa, har tagit ett politiskt ställningstagande för samkönade äktenskap med möjlighet till att uppfostra barn och ställt sig positiva till massinvandringen. Detta gjorde man genom sin nya reklamfilm.

Ytterligare rasblandarpropaganda från IKEA

PROPAGANDA. Efter att tidigare ha gjort reklamfilm där en vit pojke kysser en neger-flicka har nu det välkända möbelvaruhuset IKEA valt att fortsätta i samma spår.

2014 bästa kampåret hittills enligt Expo

SVERIGE. Enligt den åsiktsregistrerande organisationen Expos årsrapport för 2014 har aktiviteten hos nationella och nationalsocialistiska organisationer ökat markant.