MEDIA. Under ett inslag i Lilla Aktuellt, som är SVT:s kulturmarxistiska nyhetsprogram för barn, användes två flickor som indoktrinerats i genusvansinnet och kallar sig själva för “hen” till att sätta griller i huvudet på barn som ser på programmet.

I torsdags sände SVT ett avsnitt av Lilla Aktuellt där man hade ett inslag om att barn ska få vara den de känner för att vara. I det hårt vänstervridna inslaget tog man upp ordet “hen” och lät två könsförvirrade unga flickor sitta och berätta att alla ska få klä sig hur man vill och att de nu kallar sig själva för “hen”.

I inslaget ville SVT förmedla bilden av att dessa flickor har kommit fram till dessa tankar och Idéer på egen hand. Men det som inte förmedlas är att en av de unga flickornas mamma har varit ledarskribent på Aftonbladet och generalsekreterare för International Union of Socialist Youth och är idag skribent på den vänsterextrema tidskriften Dagens Arena, som nyligen fick lägga ned sin pappersupplaga.

Dessa kulturmarxistiska tankegångar är högst närvarande redan på så kallade genusdagis som dessa två flickor mycket väl kan ha tvingats genomgå.

Se delar ur klippet nedan:

Källor:
Unga flickor utnyttjas av SVT Aktuellt för politisk propaganda
Lilla Aktuellt Avsnitt 48


  • Publicerad:
    2017-04-01 10:00