YTTRANDEFRIHET. Österrikes invandringskritiske vicekansler tar ställning för landets identitärer som står åtalade för en samling orwellianska åsiktsbrott.

Nordfront har tidigare skrivit om hur den österrikiska statsapparaten attackerat landets identitära rörelse. Bland annat har rörelsens bankkonton – till och med olika medlemmars privata sådana – frysts samtidigt som en åklagare försöker få organisationen dömd för att vara en ”kriminell organisation”.

Nu har Österrikes vicekansler Heinz-Christian Strache, partiledare för det invandringskritiska regeringspartiet FPÖ, gått ut och stött de nationella aktivisterna. Detta genom att dela en video som gjorts av Gerald Grosz, tidigare ledare för BZÖ vilket är ytterligare ett invandringskritiskt parti.

I videon frågar Grosz om folk verkligen vill att ”politisk aktivism och politiska uttryck ska bedömas under maffialagar” samt säger att ett förbud av identitärer kommer att leda till förbud av fler organisationer.

Martin Sellner som är en av ledarna den identitära rörelsen i Österrike blev tidigare i vår hindrad från att komma in i den totalitära antivita staten Storbritannien när han skulle hålla ett tal till yttrandefrihetens försvar.

Källa:
Austria’s New Vice-Chancellor Shares Video Slamming Prosecution of Generation Identity


  • Publicerad:
    2018-05-22 22:55