HOMOPROPAGANDA Upprörda kunder vill bojkotta företaget efter spridning av vulgär homopropaganda.

Storföretag och homolobbyn försöker alltmer förknippa sommaren med prideparader och homosexualitet.

Företaget The North Face är de senaste som försökte bidra till den trenden genom en reklamfilm där en bögig transa med rödfärgat hår medverkar.

Filmen inleds med att en normal person säger att ”naturen låter dig vara den du är” innan transan, som ska heta Pattie Gonia, ploppar upp i bild och skriker ”till och med homosexuell!”

Vad homosexualitet och transor har med friluftsliv och kläder att göra är oklart, vilket också många av kommentarerna på företagets Youtube-konto påpekar.

”Jag kommer aldrig någonsin att köpa en North Face-produkt igen”, skriver en användare. En annan användare skriver att han kommer lämna tillbaka North Face-jackan han precis köpt. En kvinna skriver att hon inte kommer lämna tillbaka sin jacka men ska täcka över företagets logga för att slippa skämmas. Då Youtube har ändrat så att tittare inte längre ser hur många ogillamarkeringar en film har fått syns det bara att ett fåtal homoentusiaster har gillat filmen.

Twitter beskriver Pattie Gonia sitt yrke som ”professionell bög” och kallar sig också för ”queer” och ”drag queen”. Enligt The North Face kommer Gonia och företagets representanter köra en prideturné under sommaren i USA.