KULTURMARXISM. Homolobbyisterna befinner sig i paniktillstånd sedan de blev belagda med förbud mot att sprida homopropaganda under handbolls-EM i Polen. Extra illa är det att pausunderhållningen ”upprätthåller traditionella könsnormer”.

Föga oväntat var det kaptenen för Sveriges handbollslandslag, Tobias Karlsson, som var initiativtagare till den väldigt politiskt korrekta idén om att spela med regnbågsfärgad kaptensbindel under handbolls-EM i Polen. Detta för att ge stöd för ”homosexuellas rättigheter”, då polsk lagstiftning inte erkänner så kallade samkönade äktenskap, och därför blir utsatta för grov diskriminering.

Det Europeiska handbollsförbundet (EHF) sa dock nej till förslaget, något som naturligtvis skapade stor ilska bland kulturmarxisterna. Kaptenen för det norska landslaget, Bjerte Myrhol, var själv en av de som gav sitt stöd till idén och hade tänkt bära homopropaganda på banan när han skulle representera Norge. Han är upprörd över EHFs beslut, säger han till Aftenposten.

För homolobbyisterna hade chocken knappt lagt sig innan de blev drabbade av ett nytt hemskt angrepp, detta i form av kvinnliga cheerleaders som pausunderhållning. Dessa ska både ha varit för lättklädda och representerat ”traditionella könsnormer”, något homolobbyisterna naturligtvis ogillar.

— Man kan göra så mycket bra i pausen. Vi borde ha kommit längre, säger den svenske kaptenen om uppträdandet.

Aleksandra Wojcik,som är polsk cheerleader, blir förbannad över att man kritiserar hur de är klädda. Enligt henne tar de sin sport seriöst och är stolta över vad de gör.

— När det gäller exponering av kvinnokroppen så är det ingen skillnad jämfört med exempelvis konståkning, strandvolleyboll eller simning. Utövarna är i vissa fall ännu mer lättklädda. Men det är ingen som kritiserar dem.

När det gäller kritiken från den svenske kaptenen (och homolobbyisten) är hon överraskad.

— Detta är ingen lek. Vi jobbar hårt och älskar att uppträda framför publik. Vi är extremt överraskade över kritiken från den svenska spelaren och vi känner oss kränkta.

Publicerades ursprungligen på Frihetskamp.net.


  • Publicerad:
    2016-01-22 10:05