ALMEDALEN. Idag meddelades att Nordiska motståndsrörelsen kommer hålla torgmöten under Almedalsveckan. Almedalen blir en stor show i år, men vad ser du mest fram emot? 

Förra veckan meddelades att Nordiska motståndsrörelsen kommer hålla torgmöten under AlmedalsveckanFörra året blev Nordiska motståndsrörelsen Almedalens mest omskrivna ämne. Då närvarade enbart 30-40 aktivister från Nordiska motståndsrörelsen, medan det i år kommer finnas betydligt fler medlemmar och andra nationella på plats.

I en tidigare undersökning svarade över tusen nationella ”självklart” på frågan om de kan tänka sig att åka med Nordiska motståndsrörelsen till Almedalen. Om det blir hundratals eller tusentals återstår att se, men att det kommer bli episkt råder inga tvivel om!

Nordfront ställde denna frågan vad läsarna ser mest fram emot under Nordiska motståndsrörelsens vistelse i Almedalen. Nästan hälften av de röstande, 46 procent, vill se aktivister gå runt och ställa politiker till svars följt av diskussioner med vanligt folk på 23 procent.

Läsarna kommer kanske bli bönhörda tack vare oväntad hjälp från Meit Fohlin (S) och de övriga politikerna på Region Gotland som nekat (på olaglig väg) Motståndsrörelsen att ha en tältplats för att sprida sitt budskap.

Allt är ännu inte sagt i denna fråga men om Motståndsrörelsen nekas en plats att föra ut sitt budskap så kommer aktivisterna vara betydligt mer mobila och just gå runt och ifrågasätta politikerna och de andra makthavarna som vanstyr vårt land. Detta tack vare Meit Fohlin med anhang.

Nordiska motståndsrörelsen var förra året i princip den enda kraft som ställde politikerna till svars eftersom Almedalsveckan är en tillställning då de som säger sig granska makten (mainstream-media) öppet dricker rosévin med politikerna.

Noterbart i omröstningen var att hela 152 politiker har röstat och erkänt att de ser mest fram emot att få köpa prostitituerade. Vi gissar på att det rör sig om betydligt fler då Almedalsveckan är vida känt för en vecka då prostitutionen skjuter i höjden.

Veckans fråga är nu borttagen. En ny fråga kommer upp under kvällen.

Veckans fråga

Varje måndag lägger Nordfront upp en ny omröstning (kvällstid) och sammanfattar den gamla (morgon). Har du förslag på frågor som skulle passa som ”Veckans fråga”? Kontakta då redaktionen@nordfront.se.


  • Publicerad:
    2018-06-04 12:00