STUDIO BOTHNIA. I Studio Bothnia berättar Eklund och Holmqvist om domen mot den så kallade våldtäktspolisen. Dessutom ondgör man sig över svenska bönders förfall.

Den så kallade våldtäktspolisen i Skellefteå, Christoffer Lindberg, har blivit något av en följetong i Studio Bothnia. Förra året misstänktes han för en våldtäkt, men ärendet lades ner. Men i år kom han återigen att anklagas för sexualbrott mot en ung flicka och denna gången kom han inte undan.

Tidigare i år gick Robert Eklund och Simon Holmqvist igenom förundersökningsprotokollet i ärendet och nu har rättegången varit och domen fallet, vilket diskuteras i avsnittet.

Sedan blir det diskussioner kring hur svenska bönder och skogsbolag beklagar sig över att inte kunna anställa utländsk billig arbetskraft, trots den ökande arbetslösheten bland svenskar. Är detta det slutgiltiga fallet för den svenske odalbonden?

Dessutom visar Robert Eklund upp en ny Linuxtelefon som han recenserar.

Notera också att Simon Holmqvist inte är genomskinlig, han var bara tanklös nog att bära en tröja med gröna ränder under inspelning framför greenscreen.

Stöd Studio Bothnia – swisha till 0702518079!

Ni som donerar och inte vill ha ert förnamn uppläst i programmet, meddela det i donationsmeddelandet genom att skriva ”ej namn”.

Om Studio Bothnia

Studio Bothnia är ett webbtv-projekt från Näste 6 och en del av Nordfront TV. Budskapet som förs ut i sändningarna kommer i stort att vara i linje med det som rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Fasta programledare: Robert Eklund och Simon Holmqvist.

Studio Bothnia kommer även att ha med gäster i avsnitten.


  • Publicerad:
    2020-06-29 15:00