AMERIKA. En svart man våldtog en kvinna i en park i USA. I förhör uppger mannen att hans motiv var att ”få ur henne rasismen”

Cody Durand Kelly, som upprepade gånger begått våldtäkter och andra övergrepp mot kvinnor, gick bärsärk i en park i Seattle under söndagen.

Runt halv tolv på förmiddagen larmades polis till platsen då Kelly ska ha jagat människor i parken och kallat dem rasister. Kelly ska också ha urinerat samtidigt som han pratat med sig själv.

Cody Durand Kelly ska sedan ha hoppat på en kvinna bakifrån och våldtagit henne. I polisförhöret med våldtäktsmannen framgår det att hans motiv var att ”få ur henne rasismen”.

Kelly är sedan tidigare dömd för flertalet våldtäkter, bland annat dömdes han 2011 för våldtäkt av tredje graden, överfall med strypning samt överfall med sexuell motivation. Året därpå erkände han sig skyldig till flertalet anklagelser efter att ha våldtagit en 17-årig kvinna på en busshållplats. Han var även efterlyst av polisen när den senaste våldtäkten begicks eftersom han inte registrerat sig som sexualförbrytare.

Källa:
Bail set at $500,000 for suspect in rape at Seattle park


  • Publicerad:
    2013-12-27 18:30