VÄNSTERHAT. Vänsteranhängare i Göteborg uppmanar i en kampanj till grova brott mot ”överklassen”. Bland annat sprids klistermärken med budskapet: ”Råna, hata, skjut, förgör – Vi måste göra oss av med överklassen”.

Se del två och del tre här.

Klistermärkena har satts upp på samma ställen där anhängare till Revolutionära fronten i Göteborg tidigare spridit propaganda och kampanjen är det senaste i raden av exempel på hur vänstern i Sverige romantiserar våld och uppmanar till massmord.

Kampanjer likt denna uppmärksammas sällan i etablissemangets mediekanaler, vilket inte är att förundras över med tanke på de kopplingar (se filmen högst upp) som finns mellan nämnda media och våldsvänstern. Tvärtom framställs vänstern ofta som en pacifistisk och ”godhjärtad” rörelse, trots dess väldokumenterade blodiga historia och samtid.

”Hat” har kommit att bli en vedertagen fras för att slentrianmässigt avfärda all uns av kritik mot rådande invandringspolitik, men det verkliga och uttryckliga hatet återfinns i regel bland de som står bakom den rådande, destruktiva politiska kursen i Sverige, något den aktuella kampanjklistermärkena illustrerar med all önskvärd tydlighet.

Den nya vänsterpropagandan:

vänsterhat


  • Publicerad:
    2015-04-01 14:10