VÄNSTEREXTREMISTER Sanna Fieldings bil har blivit sönderslagen igen.

Igår gick Henrik Johansson ut på Twitter och beklagade sig över att Sanna Fieldings bil blivit sönderslagen. Fielding medverkar i podden Haveristerna tillsammans med Henrik Johansson och Axel Luo Öhman som är dömd för olaga hot efter att han hotat en invandringskritisk journalist.

Enligt ett inlägg Fielding själv skrivit, som Johansson hänvisar till, kommer det kosta mer att reparera bilen än vad det kostade att köpa den. Fielding skriver också att det här är andra gången som hennes bil blir sönderslagen.

På Twitter skriver Johansson att han tror att Fielding utsattes för en riktad attack som hämnd för att de i sin podd nyligen hängde ut och hånade en grupp personer som har en utdragen personlig konflikt med Haveristerna. Likt flera liknande incidenter som poddarna blivit utsatta för har denna händelse blivit polisanmäld.

Podden Haveristerna startades av Johansson och Öhman tillsammans med Myra Åhbeck Öhrman som likt Johansson hade bakgrund från ett vänsterprojekt (”Inte rasist, men…”) som hängde ut invandringskritiker. Den mindre karismatiska kvinnan Fielding kom in som efterträdare till Öhrman efter att det avslöjats att Johansson varit otrogen mot sin fru med Öhrman.

Vänsterkollen skriver på Twitter att Fielding själv stödjer Nazispotting som samlar in personlig information om nationalister i syfte att utsätta dessa för hot och trakasserier liknande de saker Haveristerna nu utsätts för.