GLOBALISM Chris Langan, som sägs ha ett IQ på minst 200, har i ett långt inlägg på X kritiserat globalisternas antivita politik. Enligt Langan har man bland annat använt bistånd och covid-19 för att försämra livet för vita människor.

Christopher Langan har tidigare pekats ut som både ”USA:s smartaste man” och ”världens smartaste man” med ett uppskattat IQ mellan 195 och 210. Han har tidigare kommit med kontroversiella utspel rörande 11 september-attackerna och rasblandning. 2018 skrev han ett långt inlägg på Quora där han försvarade vit identitetspolitik.

I ett inlägg på X går Langan nu till hårt angrepp på vad han kallar ”den globala ockupationsregimen”. Enligt Langan är personerna bakom denna globala regim ”snuskigt rika bortom någons föreställningsförmåga” eftersom de ”kontrollerar världens finanssystem”. Langan menar också att dessa människor kommer undan med det genom framförallt ”omfördelning av resurser” i form av bistånd:

Ni "omfördelar" dessa resurser nästan uteslutande till er själva förstås, men tvättar sedan era vansinniga vinster genom att stänka några välpublicerade smulor över Afrika i syfte att "göra slut på hungern".

Langan skriver också att man har fått ”arga invånare i Afrika med lågt IQ” att se vita människor som ”slavägare som är ansvariga för alla deras problem” för att sedan öppna de vita ländernas gränser för samma afrikaner. Afrikanerna från den ”mörka kontinenten” uppmanas sedan enligt Langan att ”svärma vita västerländska nationer i tiomiljontals, likt rovgiriga, ickeproduktiva, smittbärande, kriminella gräshoppor”.

Vidare kritiserar Langan hur covid-19 introducerades i världen och menar att vita även fått skulden för viruset. Dessutom fortsatte den utpekade globalistregimen enligt Langan med att ”introducera ett osäkert, ineffektivt (men starkt monetäriserat och lönsamt) spektrum av avbefolkningsformler” som man sedan kallade ”vacciner” i syfte att ”skydda sig själva från kritik”.