Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Veckans filmer: Adolf Hitler 125 år!

Av Robin Palmblad, 2014-04-20
robin.palmblad@nordfront.se

ADOLF HITLER. I dag för 125 år sedan föddes Adolf Hitler. Nordfront publicerar här några filmer med fokus på Hitler.

I dag föddes Adolf Hitler.

Adolf Hitler på 1920-talet.

Efter andra världskriget blev Adolf Hitler utsatt för den största smutskastningskampanj som denna värld någonsin skådat. Internet har dock givit mänskligheten möjlighet till att studera historien på ett mer ofiltrerat vis.


Människors vardag i Hitlers samhälle.

Veckans film

Klockan 12:00 varje söndag uppmärksammar Nordfront en film eller dokumentär av något slag. Har du förslag på en Veckans film? Kontakta då Robin Palmbladrobin.palmblad@nordfront.se

Efter kriget informerade internationell judisk massmedia och judiska Hollywood-regissörer likt Billy Wilder omvärlden om att det i smyg pågått en massutrotning av judar i det nationalsocialistiska Tyskland. Även en tysk SS-man anställd på Centralkontoret för judisk utvandring fick då höra för första gången höra om massmordet, samtidigt som Israel hysteriskt försökte mörda honom medelst brevbomber.

Det är alltså historisk fakta att tyskarna i denna fråga samarbetade med ledande judar inom den sionistiska rörelsen och även slöt ett avtal som gjorde att europeiska judar kunde utvandra till Palestina med sina tillgångar intakta. Denna utvandring understöddes fram tills 1940/41, varpå tyskarna efter kriget har beskyllts för att i detta skede ha vänt på en femöring, och istället — primärt med hjälp av gaskammare — mördat 6 000 000 judar, mitt under det brinnande världskriget.


Gaskamarexperten Fred Leuchter fick i uppgift att undersöka gaskamrarna.

Det finns dock inte ett enda fotografi eller film på en gasavrättning eller någon annan form av teknisk bevisning för den systematiska utrotningen — det finns bara makalösa vittnesmål som det tog åratal att likrikta, samt sådana som framkallats från tillfångatagna tyskar med hjälp av brutal tortyr och hotelser:

Den 11 mars 1946 äntrade den brittisk-judiske sergeanten Clarke och fyra andra personer inom den brittiska underrättelsetjänsten hemmet till Rudolf Höss’ fru och barn. Britterna sände följande varning:

”Om du inte berättar för oss [var din man är] kommer vi lämna över dig till ryssarna och de kommer ställa dig framför en exekutionspatrull. Din son kommer att hamna i Sibirien.”

Efter att ha terroriserat fru Höss bröt hon ihop och avslöjade Rudolfs gömställe. Under förhöret med Höss framgår vidare att man torterade Höss till den grad att skriken var ändlösa. Man släpade Höss naken i vinterkylan och söp ner honom. Vid ett tillfälle bände Clarke upp ögonlocken på Höss med en pinne och sade: ”Håll dina grisögon öppna, ditt svin!”  Till slut gjorde Höss sitt första erkännande: ”Jag mottog mina order från Himmler. Jag är en soldat på samma sätt som du är en soldat och vi var tvungna att lyda order.”

Moritz von Schirmeister var en fånge i samma transport som Höss till fängelset i Nürnberg. Han skulle också vittna i processen och pratade i bilen med Höss. Höss sade följande till von Schirmeister:

”Javisst, jag undertecknade ett uttalande om att jag hade dödat två och en halv miljon judar. Jag kunde lika gärna ha sagt att det var fem miljoner judar. Det finns vissa metoder för vilken bekännelse som helst kan erhållas, vare sig den är sann eller inte.”

Rudolf Höss efter tortyr och då han avrättas.

Rudolf Höss efter tortyr och då han avrättas.

En oberoende gaskammarexpert har avfärdat de påstådda gaskamrarna som ”galenskaper”, uttalanden som blev kända genom Leuchter-rapporten. I många Europeiska länder är forskning om massutrotningen av judar strängt förbjudet. Det kan till och med förbjudet att förneka den, något som 73-åriga Horst Mahler fick uppleva då han nyligen dömdes till 12 års fängelse för att ifrågasatt den i Tyskland.

I Sverige är det dock lagligt att säga att ”Förintelsen” är vederlagd som världshistoriens största bluff, som primärt ämnar till att kollektivt skuldbelägga vita människor så att vi blir psykologiskt mottagliga för att själva låta oss utrotas på riktigt genom uppblandning med massinvandrare från tredje världen. Även staten Israels grundande och enorma krigsskadestånd, som Tyskland betalar än idag, vilar på ”Förintelsens” historiska korrekthet.

Nordfront väljer idag — på Hitlers födelsedag — att publicera några av hans vitala tal som finns tillgängliga för eftervärlden att studera.

Hitler adresserar Winston Churchill som gång på gång avvisade Hitlers generösa fredsförslag (talet hölls i München, 8 november, 1940):

Hitler förklarar varför han invaderade Sovjet (talet hölls i Berlin, 3 oktober, 1941):

Hitler förklarar krig mot USA (talet hölls i Berlin, 11 december, 1941):

Essensen av andra världskriget var att Tyskland valde att lämna det skuldbaserade ekonomiska system som än idag förhärskar Västvärlden. Hitler och tyska folket tvingades då till att slåss mot hela den kapitalistiska och kommunistiska världen, som mystiskt nog allierade sig med varandra för infoga Tyskland under klacken på internationella bankirer.

767px-Das__Komplott

”Komplotten”, urklipp från tyskt informationsblad. Nordfront censurerar på grund av svensk lagstiftning. De ocensurerade versionerna går dock att finna på andra webbplatser.

Rysk propaganda.

Öst-europeisk propaganda med samma tema.

Sista bladet i mänsklighetens historieböcker om Adolf Hitler är dock ännu inte skrivet.

För den som vill veta ännu mer rekommenderar Nordfront som vanligt The greatest story never told — den viktigaste dokumentären någonsin skapad i världshistorien.


  • Publicerad:
    2014-04-20 11:50