Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Undersökning: Det går inte vara nationell utan judefråga

Av Redaktionen, 2018-12-17
redaktionen@nordfront.se

VECKANS FRÅGA. Man kan inte vara nationell utan att bekämpa judisk makt i västvärlden. Det anser läsarna.

Skriftställaren Einar Åberg var så hatad av världens sionister att dessa tvingade svensk regering att anta en ny lag – hets mot folkgrupp, eller Lex Åberg som den hette då. Hans budskap var att nationalism som saknar judefråga är förtäckt judendom.

Nordfront ställde frågan till sina läsare om man kan låtsas om som att judisk makt inte finns och fortfarande kalla sig för nationell? Kan man vara nationell och betrakta alla judar som svenskar? Kan man som nationell underordna sig judiska ledare inom den egna nationella rörelsen?

Det visade sig att 61 procent av läsarna anser att detta är en omöjlighet. 31 procent svarade ja på den frågan.

Frågan ställdes med anledning av att Katerina Janouch, en extremliberal och kulturmarxistisk judinna, tagit över Mynttorgsprotesterna och fått stöd till detta av vissa ”nationella”. Värt att notera är att hon själv inte är lika tolerant som de förment nationella som följer henne, något som hon avslöjade i en intervju med Nordfront under senaste protesterna. Sådana som talar om raser är ”extremister” och inte välkomna, menade Janouch som själv betonar sin judiska identitet och deltar i talmudiska ritualer.

I kommentarsfältet till undersökningen var det många som tyckte till, men ytterst få från den tredjedel som röstade ja på frågan. En person som möjligen röstade ja på frågan var Philip som menade att man kan ha hjärtat på rätta stället även innan man förstått hela sammanhanget:

Klart att man kan ha hjärtat på rätt ställe utan att förstå judefrågan. Jag förstod den inte själv i många år men jag dyrkade inte judar för det. Anledningen till det var nog att jag alltid varit etnocentrisk och intresserade mig inte för andra folks förehavanden men det var Barbara Lerner Spectre som gjorde mig varse. Det kan nog också bero lite på åldern också att man börjar se saker i ett större sammanhang.

Även Sigrid menar att hon var nationell innan hon kom till insikt men att när man väl förstått frågan så kan man inte bortse från den utan att gå emot nationella intressen.

Veckans fråga är nu avslutad. En ny fråga kommer upp under kvällen.

Veckans fråga

Varje måndag lägger Nordfront upp en ny omröstning (kvällstid) och sammanfattar den gamla (morgon). Har du förslag på frågor som skulle passa som ”Veckans fråga”? Kontakta då redaktionen@nordfront.se.


  • Publicerad:
    2018-12-17 16:30