VECKANS FRÅGA. Själva stämningen och gemenskapen var det bästa under demonstrationen i Stockholm.

stockholm_1

Demonstrationen i Stockholm den 12 november blev en stor framgång för rörelsen. Inte minst när det kommer till deltagarantalet. 700 personer deltog i demonstrationen och ytterligare 200 personer hindrades av polismakten från att komma in. Sammanlagt 900 personer var alltså i Stockholm för att demonstrera mot främlingsinvasionen.

Utöver detta följde över 10 000 människor Nordfronts liveuppdatering och Nordfront hade 40 000 unika besökare under dagen.

veckans-fraga-12-novemberDet bästa under dagen var stämningen och gemenskapen. Detta anser 43 procent av Nordfronts läsare. En av dem var Sussi, som skrev i kommentarsfältet:

Gemenskapen tror jag är väldigt viktig, och styrkande för många. Känslan att se att vi är många, och inte en liten marginaliserad grupp våldsamma kufar som det framställs i lögnmedia.

Andra saker som lyftes fram som inte fanns som alternativ var hur väl organiserad demonstrationen var, slagorden och uppmärksamheten den gav i media. På minuskontot fanns kritik om att det lång tid innan talen kom igång. Av talen var det flera som uppskattade det som hölls av Vera Oredsson.

Veckans fråga är nu avslutad. En ny fråga kommer upp under kvällen.

Veckans fråga

Varje måndag lägger Nordfront upp en ny omröstning (kvällstid) och sammanfattar den gamla (morgon). Har du förslag på frågor som skulle passa som ”Veckans fråga”? Kontakta då redaktionen@nordfront.se.


  • Publicerad:
    2016-11-21 11:40