VECKANS FRÅGA. 75 procent av Nordfronts läsare anser att det var rätt av invånarna i Tor Sapienza att attackera stadsdelens flyktingförläggning.

I Tor Sapienza öppnades en flyktingförläggning som ledde till att mångkulturella gäng terroriserade stadsdelen. Lokalinvånarna tröttnade på den stora ökningen av mångkulturella rån, bilstölder, inbrott och sexuella trakasserier i stadsdelen där boende uppges inte ens kunna gå ut längre på kvällarna.

veckansfråga-flyktingförläggning-italienAv denna anledning ställde Nordfront en fråga huruvida det i en sådan situation kan anses befogat av lokalbefolkningen att slå tillbaka mot flyktingförläggningen. Hela 75 procent av Nordfronts läsare menade att det var rätt gjort.

I kommentarsfältet ansåg många att det var rätt eftersom attacken är att betrakta som en motattack och självförsvar. Signaturen Björn höll dock inte med och menade att ”våld kan inte vara svaret på allting” och att ”nödvärn [inte] kan definieras med ordet våld då det gäller självförsvar”.

Signaturen Nordanvind talade om att rikta insatserna mot sådana som är direkt ansvariga för att folk far illa på grund av det mångkulturella samhället:

Flyktingförläggningar och särlagar för att skydda främlingar är symptom på en allvalig sjuka i samhället.
Insatserna bör inte inte primärt inriktas mot flyktingförläggningar utan mot den politiska makten som använder massinvandringen som ett militärt vapen mot ursprungsbefolkningen för att ockupera vårt land och stjäla våra tillgångar.

3 procent av Nordfronts läsare anser att vita är födda priviligierade och att de inte har rätt att klaga när de blir utsatta för oprovocerat våld av invandrare.

Veckans fråga är nu borttagen. En ny fråga kommer upp under kvällen.

Veckans fråga

Varje måndag lägger Nordfront upp en ny omröstning (kvällstid) och sammanfattar den gamla (morgon). Har du förslag på frågor som skulle passa som ”Veckans fråga”? Kontakta då redaktionen@nordfront.se.


  • Publicerad:
    2014-11-24 11:00