UNDERSÖKNING Det blev hård konkurrens mellan Sverige, USA och Tyskland när Nordfronts läsare skulle kora västvärldens mest sjukliga och absurda länder.

31 procent av Nordfronts läsare anser att Sverige är det sjukaste landet i väst, tätt följt av USA 26 procent. Tyskland, Kanada fick också många röster med 14.6 respektive 11,8 procent röster vardera.

Även om Australien gjorde sig ökänt för drakoniska coronanedstängningar fick landet endast 29 röster, kanske med tanke på konkurrensen.

Inget land eller kontinent kom nära en majoritet av rösterna, vilket kanske visar på att det sjuka och absurda är vitt och brett spritt bland västvärldens länder.

Såhär såg veckans fråga ut:

Det finns något absurt, surrealistiskt eller till och med kafkaeskt med den så kallade västvärlden, eller ”clownworld” som den också kallas av dess kritiker. Det som i stort sett karaktariserar västvärlden idag är att den är rättsvidrig, förljugen och verklighetsfrämmande på nästan alla plan.

Sverige har stått för många konstigheter, men har också god konkurrens från andra länder när det kommer till åsiktslagar, 72 olika kön och annat. Nedan ett axplock från den närmaste tiden:

I Tyskland går systemet stenhårt åt berusade ungdomar som sjunger om att Tyskland är till för tyskar.

I England nekas en nationalist som dömts till två års fängelse för att ha delat ut lagliga klistermärken att träffa sina barn.

I USA döms ex-presidenten Donald Trump för bokföringsbrott som både är preskriberade och som det uppenbarligen inte finns bevis för att han begått.

Hemma i Sverige tvingas en kandidat till ordförande för LO bort för att han lyssnat på Ultima Thule i 14-årsåldern. Istället har en ”fitthatt” blivit ny LO-ordförande.

Glöm heller inte de drakoniska lagarna och polisbrutaliteten som vi såg i Australien och Kanada under covid.

Frågan är vilket västland som är värst? Ovan nämnda länder eller något annat västland? Och hur motiverar du ditt svar? Diskutera gärna i Nordfronts fristående chattgrupp på Telegram.

Vilket västland är mest sjukligt och absurt?

  • Sverige (31,22%, 566 röster)
  • USA (26,09%, 473 röster)
  • Tyskland (14,67%, 266 röster)
  • Kanada (11,86%, 215 röster)
  • England (11,31%, 205 röster)
  • Vet inte (2,59%, 47 röster)
  • Australien (1,6%, 29 röster)
  • Annat västland (0,66%, 12 röster)
  • Totalt 1813 röster.

Frågan avslutades 2024-06-09. Det går inte längre att rösta.