ENGLAND. Situationen i England har gått så långt att inte ens massmedia längre kan hålla tyst. Nu uppmanar den brittiska tabloidtidningen Daily Express att stoppa ”arbetskraftsinvandringen” från Rumänien och Bulgarien – och en överväldigande majoritet håller med.

SausageServlet-440205

Nu hårdnar tongångarna i England där mångkulturens konsekvenser är så stora att de inte längre går att dölja. Den brittiska tabloidtidningen Daily Express lanserade under gårdagen kampanjen ”The Crusade” med målet att förmå regeringen att stoppa den så kallade arbetskraftsinvandringen från Rumänien och Bulgarien. För att illustrera kampanjen visar man bilder på dem som kommer från dessa länder, nämligen zigenare.

Mer än 12 000 personer har redan skrivit under tidningens namnlista och 98 procent av de som deltagit i tidningens telefonundersökning håller med om att Storbritannien ”borde stänga landets gränser för ALLA nya invandrare”.

Tidningens anti-invandringskampanj har väckt negativa reaktioner hos media i bland annat Sverige, som vill fortsätta uppmana till massinvandring. SvD menar att kampanjen ”fått kritik” och ger luft åt personer som beskriver den som “en människofientlig kampanj i journalistisk förklädnad”. Kampanjen har också väckt huvudbry bland många eftersom tidningar i vår tid sällan eller aldrig gett uttryck för folkets opinion på det sätt som nu sker, utan tvärtom alltid varit ett redskap för mångkultur och massinvandring.

England har de senaste åren haft stora problem med zigensk kriminalitet.

Källor:
98% demand a ban on new migrants as thousands support our Crusade
Brittisk tabloid lanserar anti-invandringskampanj


  • Publicerad:
    2013-11-02 17:12