SABBATSGOJER Jimmie Åkesson hyllar på årsdagen för Hamas motattack – även kallad al-Aqsastormen, Israel. Hamas firar med att efter ett år av terrorbombningar och krig skjuta raketer in på israeliskt territorium.

Idag på årsdagen för Hamas – sett till styrkeförhållandena – framgångsrika motattack har den palestinska motståndsrörelsen firat dagen med att skjuta en ny salva raketer in i det ockuperade palestinska territoriet som kallas Israel. De flesta sköts mot huvudstaden ”Tel Aviv” och som brukligt stoppades de flesta av det israeliska luftvärnet. Några slog dock ner och det finns rapporter om minst två skadade judar.

”Nationalkonservativa” Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson publicerade å sin sida ett inlägg på Twitter där inledde sin hyllning till den sionistiska ockupationsmakten i Palestina med orden ”Leve Israel, leve västvärlden, leve demokratin!

På bilden han bifogat till inlägget ser man en delegation från SD bestående av partiledaren, Aron Emilsson, Charlie Weimers och Linda Lindberg. På bilden står de framför klagomuren som påstås vara den enda kvarvarande delen av judarnas tempel som romarna raserade ungefär 70 år e.Kr. Klagomuren är en plats där världsledare och diverse sabbatsgojer åker för att visa sin undergivenhet till judisk makt, och således visa sitt värde för den judiska lobbyn.

Trots att över 40 000 palestinier mördats i de israeliska terrorbombningarna så väljer Jimmie Åkesson att fokusera på det judiska lidandet:

Iran, i såväl egen kraft som via sina hantlangare Hamas, Hizbollah och Huthirebellerna, bär ansvaret för denna terror och förstörelse. Deras mål är tydligt: att skapa instabilitet, omöjliggöra fred och att utplåna Israel och världens alla judar. Sverige och hela den fria världen måste stå enade i vårt fördömande av dessa terrororganisationer och stötta Israel i dess rätt att försvara sitt folk och sin suveränitet. I förlängningen är Israels kamp också Sveriges och hela västvärldens kamp.

Avslutningsvis säger han att bilden han bifogat i inlägget härstammar från då SD-representanterna i januari besökte Israel ”att knyta kontakter, utbyta tankar och idéer samt visa vårt stöd för Israel i en svår tid”.