Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Björn Söder (SD): Offentliga byggnader i Sverige bör hissa Israels flagga

Av Redaktionen, 2021-05-14
redaktionen@nordfront.se

POLITIK. Sverigedemokraterna bekänner färg och vill nu att Sverige ska flagga med den blåvita israeliska fanan för att visa sitt stöd för Israel som den senaste tiden ökat förtrycket mot landets ursprungsbefolkning, vilket resulterat i kraftiga protester från såväl de utsatta palestinierna som omvärlden.

En gammal ökänd SD-bild där Richard Jomshof poserar med den israeliska flaggan.

SD-toppen Björn Söder lämnade idag in en skriftlig förfrågan till utrikesminister Ann Linde (S). Förfrågan innehåller det extremsionistiska förslaget att svenska staten ska hissa Israels flagga vid offentliga byggnader.

”I Tyskland och Österrike har man hissat den israeliska flaggan på offentliga byggnader för att visa solidaritet med Israel som just nu utsätts för omfattande terrorangrepp från den palestinska sidan”, skriver sionisten Björn Söder i dokumentet han undertecknat.

Söder postade också en bild av dokumentet på Twitter för att stoltsera med sin undergivenhet mot Israel:

Konflikten mellan den judiska staten och den palestinska ursprungsbefolkningen i landet har eskalerat den senaste tiden efter att Israel aviserat att man har för avsikt att etniskt rensa bort flera palestinska familjer i Sheikh Jarrah för att judiska ockupanter ska kunna ta över deras bostäder. Israelisk polis har också varit i konflikt med muslimer vid al-Aqsamoskén och sionister dansade och firade samtidigt som ett träd utanför moskén stod i brand.

Personer som den fete mannen i den här filmen är de som Björn Söder och SD vill att Sverige offentligt ska ta parti för.


  • Publicerad:
    2021-05-14 14:30