VÄNSTERTERRORISM. Partiföreträdaren Christian Peterson från AfS har fått hembesök från den ”goda” våldsvänstern som vandaliserade både hans hem och en bil. I samband med besöket publicerade den vänsterextrema terroristorganisationen AFA hans personuppgifter på internet.

Christian Peterson (AfS) har fått sitt hem vandaliserat av vänsterterrorister som ogillar åsikts- och yttrandefrihet. Skärmbild: Twitter.

Den ”goda” och ”toleranta” vänstern som gärna förfäktar den innehållslösa floskeln om ”allas lika värde” har gjort hembesök hos partifunktionären Christian Peterson från det nationalistiska partiet Alternativ för Sverige (AfS).

Vid hembesöket tog man sig för att vandalisera både Petersons bostad och en bil, rapporterar Samhällsnytt.

Bildäcken skars sönder och husfasaden sprayades med det förment nedsättande ordet ”nazist”.

Samtidigt publicerade den vänsterextrema terroristorganisationen AFA hans personuppgifter på internet på en sida där de uppmanar till brott mot dissidenter.

Peterson har polisanmält händelsen. På Twitter kommenterar han det hela med att ”den toleranta vänstern” försökt att stoppa hans politiska engagemang men att han inte låter sig skrämmas.

Saken har uppmärksammats på Twitter där någon skriver: ”Ett politiskt motiverat brott för att tysta meningsmotståndare, ett uppenbart hot mot demokratin. Kommer polis och Säpo ta detta på lika stort allvar som om det hänt en sossepolitiker?!”.

Ett liknande attentat i maj mot Stockholms finansregionråd Irene Svenonius (M) lades omgående ner av polisen.

Det är inte ovanligt att etablissemanget flirtar med den kriminella våldsorganisationen. Som exempel kan nämnas Greta Thunberg som poserade i en AFA-tröja. Hennes mamma, den kända operasångerskan Malena Ernman, uppgav senare att det var hennes egen tröja som Greta lånat.

Ett annat exempel är den svenskfientliga skribenten på Dagens Nyheter Kristina Lindquist, tidigare kulturchef på Uppsala Nya Tidning, som lever tillsammans med grundaren av Sveriges största butik för våldsvänsterpropaganda, Mats Runvall.


  • Publicerad:
    2020-09-17 11:20