Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Omskriven sim-transa kom ut igen – denna gång som Antifa-aktivist

Svängdörrar på den garderoben Transa, blottare och terrorist har passerat.

Nordiska motståndsrörelsens aktivister angripna – försvarar sig

Uttalande om slagsmål   Avvärjer oprovocerat våld – nu anmälda för misshandel.

Våldsgruppen Djurfront trakasserade kvinna med mordhot och förföljelse – nu åtalas hon för “misshandel”

VÅLDSVÄNSTERN. I åratal har butiksinnehavaren Sanna Rylander i Helsingborg trakasserats av den våldsbejakande djurrättsorganisationen Djurfront, som både mordhotat henne och förföljt henne och hennes anställda. Nu åtalas hon för misshandel efter att hon tog en manlig aktivists skyltar.

AfS-funktionärs hem och bil vandaliserades av vänsterterrorister

VÄNSTERTERRORISM. Partiföreträdaren Christian Peterson från AfS har fått hembesök från den ”goda” våldsvänstern som vandaliserade både hans hem och en bil.

Sju vänsterterrorister gripna med pepparspray och järnrör – flera med AFA-kopplingar

VÅLDSVÄNSTERN. Sju personer greps idag av polisen, misstänkta för förberedelse till grov misshandel. Flera av de gripna har kopplingar till vänsterextremistiska rörelser, bland andra terrororganisationen AFA.

Våldsamma vänsterdemonstrationer i Washington efter republikanernas konvent

USA. Den republikanske senatorn Rand Paul räddades från en våldsam vänstermobb.

Ägaren av antifa.se avmaskerad

AVSLÖJANDE. Sajten Avmaskerat.com har avslöjat ägaren av domänen antifa.se, som länge sysslat med illegal verksamhet i form av bland annat brott mot Dataskyddsförordningen.

Irene Svenonius (M) hem har vandaliserats av Afa

VÄNSTERTERROR. Stockholms finansregionråd Irene Svenonius (M) har fått sitt hus vandaliserat av den vänsterextrema terrororganisationen Afa. Organisationen har tagit på sig ansvaret för dådet.

Regimmedier blundar när våldsvänstern uppmanar till grov brottslighet under coronakrisen

MEDIA. När vänsteraktivister i Tyskland anstiftar till sabotage och allmän ödeläggelse underlåter svenska regimmedier att rapportera om det. De är nämligen djupt insyltade i denna vänster, menar tidningen Svegot.

Vänsterextremist åtalas för ofredande av konstnär

VÄNSTEREXTREMISM. Leodan Muciel Rodriguez åtalas för ofredande efter att ha hällt en milkshake över Dan Park i samband med ett AFS-torgmöte i Malmö.

Maskerad och med AFA-flagga på 1 maj i Kungälv – “djurrättsaktivist” åtalas för flera brott

VÄNSTEREXTREMISM. Richii Klinsmeister vägrade lyda polisens order om att ta av maskering när han ”motdemonstrerade” i Kungälv på första maj. Nu åtalas den ökände ”djurrättsaktivisten” bland annat för brott mot maskeringsförbudet samt för en attack mot en minkfarm.

Vänsterextrem asylaktivist bakom projekt att ge ”nyanlända” meningsfull fritid

LUND. Lunds kommun vill inte bara ge nybyggda bostäder till så kallade ”nyanlända”, utan också tillhandahålla en ”meningsfull fritid” åt dessa. Bakom projektet står bland annat kommunens så kallade ”inkluderingskoordinator” Oliwer Karlsson, som har kopplingar till våldsbejakande vänsterextremism.

FILM: Antifascister kastade sten mot polisens hästar 1 maj

VÄNSTEREXTREMISM. I Kungälv kastade antifascisterna sten och smällare mot polisens hästar.

Sverigedemokrat nedslagen vid flygbladsutdelning

VÅLDSVÄNSTERN. Under gårdagen blev en man från Sverigedemokraterna oprovocerat nedslagen vid en flygbladsutdelning i Uppsala.

Extremvänstern förbereder våldsamheter inför Le Pens nationella turné

FRANKRIKE. Front Nationals partiledare Marine Le Pen kommer att lansera sin valkampanj i staden Nantes under morgondagen. Över 2000 vänsterextremister har redan samlats i staden för att ställa till med kravaller.

Politiker från Gyllene gryning utsatt för mordförsök av vänsterextremister

GREKLAND. En parlamentsledamot från det nationalistiska partiet Gyllene gryning ska i helgen ha blivit utsatt för ett mordförsök.

Polisen: Extremvänstern stod för våldet runt Mynttorget

STOCKHOLM. I SVT:s ”Veckans brott” som sändes igår kväll visades det tydligt att de som ansvarade för våldet under tiden som Nordiska motståndsrörelsens befann sig på Mynttorget i lördags var den autonoma extremvänstern.

Vänsterextremister demonstrerar mot Storbritanniens utträde ur EU

STORBRITANNIEN. Vänsterextremister, däribland AFA London protesterade under lördagen mot Storbritanniens utträde ur EU.

Linje 17 arrangerade AFA-mötet där mötesstörande kravaller planerades

AVSLÖJANDE. Det var Linje 17 som arrangerade mötet där AFA-aktivister planerade hur de skulle angripa en tillståndsgiven demonstration. Linje 17 var också den frontorganisation som arrangerade den ”fredliga” demonstrationen i Kärrtorp och i efterhand beklagade sig över att deras demonstration ”angreps”.

Möt AFA-veteranen som grinade och angav kamrater

AFA. John Matthews har varit aktiv i AFA sedan 2009. När han förra året förhördes om sin politiska brottslighet började han grina vid upprepade tillfällen. Sedan blev han vän med polisen och gav dem all information de frågade efter – och lite till.

Vänsterextremt nättroll och aktiv “antifascist” avslöjad som jude

GRANSKNING. Nordfronts finska systersida har nu avslöjat identiteten på en våldsbejakande vänsterextremist som länge hetsat mot nationella både på finska och svenska hemsidor.

AFA hotar och hänger ut nationella på Facebook

VÄNSTERVÅLD. En stödsida till den vänsterextremistiska organisationen Antifascistisk Aktion (AFA) har skapats på Facebook där man uppmanar till aktivt våld mot nationalister.