MEDIA. När vänsteraktivister i Tyskland anstiftar till sabotage och allmän ödeläggelse underlåter svenska regimmedier att rapportera om det. De är nämligen djupt insyltade i denna vänster, menar tidningen Svegot.

Tidningen Svegot pekar i en artikel på hur vänsteraktivister i Tyskland, i tider då hela samhällen är i karantän, passar på att försöka anstifta till grov brottslighet. Man föreslår nämligen att människor ska ”plundra affärer och krossa elnätet”.

En person som kallar sig ”Antikalypse” skriver på websidan Indymedia att meningsfränder bör ”ge sitt revolutionära bidrag till kaoset med vrede, protester, plundringar och skapande av oro”.

Syftet med detta handlande ska vara att förstöra produktionen i samhället. De mest motiverade bland aktivisterna uppmanas även att sabotera elnätet.

Svegot ställer den retoriska frågan om varför detta inte har rapporterats om i svenska regimmedier och pekar här på den knytning till våldsvänstern som dessa medier har.

Mathias Wåg, som enligt mediauppgifter uppmanat till våld mot en journalist under G20-mötet i Hamburg och som var med och grundade AFA i Sverige, belönades av Aftonbladet och Expressen med utmärkelsen ”guldspaden” efter att ha hängt ut nationalister.

Efter att bevis för Wågs roll i upploppen under G-20 i Hamburg blivit kända, har han jobbat som skribent på Aftonbladet kultur.

Martin Fredriksson, som stått på SÄPO:s lönelista och varit en profil inom våldsvänstern, har deltagit i projekt med Mikael Ekman och juden Robert Aschberg, som båda är knutna till underrättelsetjänsten Expo. År 2017 blev denne Fredriksson nominerad till Stora journalistpriset.

Kopplingarna mellan dem som anstiftar till grov brottslighet och dem som försöker sopa dessa initiativ under mattan är bara alltför uppenbar, menar Svegot.

Källa:
Svensk gammelmedia tiger som muren


  • Publicerad:
    2020-03-22 21:35