Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Inresta vänsterextremister misshandlar oskyldiga i Budapest

Personer i pilotjacka eller kamouflageplagg attackeras Tyska och italienska antifascister bland de gripna.

Åklagaren om mordbrand på minkfarm: ”Högerextremism och ekofascism”

INRIKES. Två unga män åtalades idag för mordbrand på en minkfarm i Sölvesborg. Åklagaren gör kopplingar till ”högerextremism” och det nyuppfunna begreppet ”ekofascism”.

AfS-funktionärs hem och bil vandaliserades av vänsterterrorister

VÄNSTERTERRORISM. Partiföreträdaren Christian Peterson från AfS har fått hembesök från den ”goda” våldsvänstern som vandaliserade både hans hem och en bil.

USA:s minister för inrikes säkerhet: “Antifa bedriver inhemsk terrorism”

ANTIFA. USA:s inrikessäkerhetsminister klargjorde igår att Antifa lever upp till kriterierna som krävs för att de ska kunna klassificeras som inhemska terrorister.

Judisk tidning: “Kritik mot Antifa är kritik mot judar”

PROSEMITISM. Att förbjuda Antifa kommer att leda till nazism skriver New York-juden Ari Paul för israeliska Ha’aretz.

En påminnelse från förr – vänsterterror och andra sanningar

SAMHÄLLE. Marita Andersson har sett en 20 år gammal dokumentär om mångkulturens Malmö och funderar kring hur gamla vänsterterrorister idag är högt uppsatta bossar inom media- och universitetsvärlden.

Antifascistisk terrorist sköts ihjäl i USA

VÄNSTERTERROR. En vänsterextrem antifa-terrorist fick under lördagen skjutas till döds efter ett väpnat angrepp på ett federalt fängelse i USA.

Två svenskar bland hundratals omhändertagna vänsterextremister i Hamburg

UTRIKES. Två svenska medborgare återfinns bland de 228 personer som blivit omhändertagna under de senaste dagarnas vänsterextrema vandalism i Hamburg.

Kapitalets knähundar sprider lögner om Motståndsrörelsen

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. De senaste dagarna har det skickats ut ett dokument runtom i Skåne som innehåller grova felaktigheter och lögner om Nordiska motståndsrörelsen. Mottagare har varit grannar och familjemedlemmar till aktivister och partimedlemmar. Föga förvånande står AFA Malmö som avsändare.

Vänsterextremister attackerade Soldiers of Odin i natt

STOCKHOLM. Under de senaste veckorna har Soldiers of Odin nattvandrat på centrala delar av Stockholms gator. Natten till idag ställde sig vänsterextremister från AFA i bakhåll och attackerade dem bakifrån när de kom gående. En 20-årig afait har gripits misstänkt för grov misshandel och vapenbrott.

SD:are utsatt för AFA-attentat

BROTT. SD:s presschef, Henrik Vinge, utsattes under natten till onsdagen för ett attentat i sitt hem. Vänsterextrema organisationen Antifascistisk aktion (AFA) har tagit på sig dådet.

Våldsvänstern uppmanar till våld mot Dan Park

MALMÖ. En lokalgrupp inom AFA har nyligen utlyst en ”tävling” där man uppmanar till våld mot gatukonstnären Dan Park.

SD-kvinnors bostäder angripna av vänsterextremister

SVERIGE. Två kvinnor som är politiskt aktiva inom Sverigedemokraterna fick natten mot idag sina bostäder vandaliserade av vänsterextremister.

Antirasist som misshandlades av AFA:it talar ut i Expressen

VÄNSTEREXTREMISM. En antirasist som misshandlades av en AFA-medlem under en motdemonstration mot SvP förra året talar idag ut i Expressen. Nordfront har namnet på vänsterextremisten som åtalas för misshandeln.

Showan Shattak uppmanar till kriminalitet i public service-radio

VÄNSTEREXTREMISM. Showan Shattak tillåts i en intervju med Sveriges Radio att uppvigla till brottslighet mot meningsmotståndare. Detta ett år efter att han var inblandad i ett ännu ouppklarat politiskt slagsmål i Malmö.

Hovrätten skärper straff för vänsterextremister

VÄNSTERVÅLD. Hovrätten prövade nyligen fallet med de sex vänsterextremisterna knutna till Revolutionära Fronten som var misstänkta för bland annat mordbrand och andra grova brott. Medan Tingsrätten bara dömde två av extremisterna valde Hovrätten att döma alla sex samt skärpa straffen.

Distriktsordförande för Ung vänster stödjer RF

STOCKHOLM. Kvinnor från Ung vänster i Uppsala uppgav i går att de anser att vänsterextrema och våldsromantiserande Revolutionära fronten behövs för att påverka det politiska klimatet.

RF misshandlade slovakerna utan att veta om de var högerextremister

VÅLDSVÄNSTERN. Kvällens inslag av Uppdrag granskning handlade om våldsvänstern och lyfte bland annat fram det faktum att Revolutionära fronten misshandlade två gästarbetare utan anledning. Det var först i efterhand som RF kom på förklaringen att personerna skulle ha haft ”fel” kläder på sig och därför förtjänade att bli misshandlade.

Uppdrag granskning sänder inslag om våldsvänstern

INFORMATION. Klockan 20:00 ikväll på SV1 sänder Uppdrag granskning ett inslag om Revolutionära fronten.

Nationell kvinna påhoppad i samband med rättegång

VÄSTERÅS. Anna Jonsson blev i måndags misshandlad av Nick Staffas från Revolutionära fronten. Jonsson har i efterhand sagt att Staffas slåss som en kärring.

Idag började rättegången mot åtta RF-medlemmar

STOCKHOLM. Idag inleddes rättegången mot åtta medlemmar av Revolutionära fronten som bland annat åtalas för misshandeln av Daniel Spansk samt flera brott mot Anna Jonsson.

Showan Shattak kan ha deltagit i misshandeln av två personer!

AVSLÖJANDE. Nordfront har tidigare avslöjat att Showan Shattak är medlem i Revolutionära fronten. Nu avslöjar vi material som pekar på att han var delaktig i misshandeln av två personer i Jönköping under 1 maj förra året. Uppdaterad.

Åtta vänsterextremister åtalas

STOCKHOLM. Idag väcktes åtal mot åtta medlemmar av Revolutionära fronten. Åtalet gäller bland annat attacken mot två slovakiska gästarbetare, misshandeln av Daniel Spansk samt flera brott som begåtts mot Anna Jonsson.

BILD: “Vilka är det som torskar då?”

REVOLUTIONÄRA FRONTEN. Mer humor på bekostnad av Revolutionära fronten och Linus Soinjoki Wallin!

BILD: “Det luktar zigenarbusiness asså”

REVOLUTIONÄRA FRONTEN. Nordfront bjuder även idag på en bild från förundersökningen mot flera medlemmar av Revolutionära fronten. Idag visar bilden hur RF överväger att utpressa ett företag på pengar.

Möt Linus Soinjoki Wallin – RF:s svaga länk

GRANSKNING. Linus Soinjoki Wallin är den svaga länken vi har att tacka för den stora mängd information som har läckt om Revolutionära fronten den senaste tiden.

Revolutionära fronten planerade att angripa Motståndsrörelsens Bollnäs-demonstration

AVSLÖJANDE. Nordfront kan idag avslöja att Revolutionära fronten planerade att angripa Motståndsrörelsens demonstration i Bollnäs 2012.

BILD: “Det går inte att prata med Dennis”

DENNIS MIRABALLES. Även idag bjuder Nordfront på en bild från förundersökningen mot sex av Revolutionära frontens medlemmar som nu åtalas.

Stökigt i Västerås i samband med rättegång

VÄSTERÅS. Idag inleds rättegången mot sex av Revolutionära frontens medlemmar. Vänsterextremister och nationella har omhändertagits då polisen fruktat att konfrontationer skulle uppstå. Uppdaterad 16:12

Ensam kvinna utsatt för attentat av vänsterextrem terrorgrupp – Revolutionära frontens ledare tagna på bar gärning

EXTREMISM. I natt genomförde den vänsterextrema terrorgruppen Revolutionära Fronten (RF) ytterligare ett politiskt attentat — och greps på bar gärning av polisen.

Revolutionära fronten misshandlade opolitisk invandrare (innehåller film)

STOCKHOLM. I samband med Svenskarnas partis demonstration den 14 september i år misshandlades en oskyldig man av vänsterextremister. Revolutionära fronten lade upp en film på misshandeln och påstod att offret var ”nazist”, något som polisen nu dementerar.

Kvinna attackerad av Revolutionära Fronten

VÄNSTERVÅLD. Ännu en politiskt motiverad attack har skett som tros vara kopplad till den vänsterextremistiska organisationen Revolutionära Fronten (RF).

Revolutionära Fronten tar på sig bilbränder – polisen lägger ner

VÄNSTERVÅLD. Den vänsterextrema organisationen Revolutionära Fronten har tagit på sig bilbränderna i Jönköping den 1 maj i år. Trots det har polisen valt att lägga ner fallet.

AFA allt mer desperata i Helsingborg

Det vänsterextrema nätverket AFA (Antifascistisk Aktion) i Helsingborg har gått ut med ett offentligt meddelande om att de tacksamt tar emot tips om ”högerextrem” propaganda eller ”rasister” på stan.

Revolutionära fronten uppmanar till kungliga gravskändningar

Signaturen Estelle på Revolutionära Fronten har skrivit en krönika på organisationens hemsida och uppmanat till att skända gamla kungars gravar.