REVOLUTIONÄRA FRONTEN. Mer humor på bekostnad av Revolutionära fronten och Linus Soinjoki Wallin!

Konversation mellan Linus Soinjoki Wallin (”tjuven”) och Nick Staffas (”dolph”).

Konversation mellan Linus Soinjoki Wallin (”tjuven”) och Nick Staffas (”dolph”).

I konversationen ovan ser vi Linus Soinjoki Wallin diskutera med Nick Staffas. Soinjoki Wallin berättar först att han och andra medlemmar i Revolutionära fronten ska göra hembesök hos två medlemmar i Förbundet Nationell Ungdom. ”Ta inte det här som att jag snackar skit på nått sätt”, skriver han sedan och fortsätter: ”Adam och Dennis har så jävla dålig strukturell förmåga och rikskasst säkerhetstänk, försök att inte anamma det. Det blir lätt att man dras med när man hänger med dom asså.”

Soinjoki Wallin skriver därefter att han är säker på att Dennis Miraballes och Adam Heivert Taylors mobiler är avlyssnade.

”Haha, asså kommentaren igår ’synd att stockholm fick er först, annars kanske ni inte blivit såna foliehattar'”, svarar Staffas som verkar citera Miraballes eller Heivert Taylor och driva med det personen sa.

Soinjoki Wallin skrattar och frågar retoriskt: ”Vilka är det som torskar då?”

”Inte är det vi i alla fall”, besvarar han sedan sin egen fråga med.

För närvarande sitter Soinjoki Wallin häktad i väntan på åtal för fyra grova misshandlar samt våldsamt upplopp i Kärrtorp. Soinjoki Wallin är också källan till de allra flesta avslöjanden som gjorts om Revolutionära fronten den senaste tiden.


  • Publicerad:
    2014-04-04 09:00