Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Dennis Miraballes (RF) dömd efter lägenhetsbråk

Sambon kastade i panik ner nycklar till polisen Dennis bjöd upp polisen på slagsmål men fegade ur.

RF-veteranen Armin Najafi dömd för sexuellt ofredande

Hyllades 2016 för att ha stått upp för kvinnor Döms nu för att ha antastat tre kvinnor.

Alexander Nilsson (RF) misshandlades efter inblandning i hembesök

Då polisen vägrade agera tog offrets son saken i egna händer RF-aktivisten fick ansiktet sönderslaget och lappades ihop med över 100 stygn.

Vänsterextremisterna bakom

Vänsterextrema ”aktionsverket” avmaskeras

Vänsterextremisterna bakom ”Aktionsverket” Grundade Radio Noden Från AFA till SVT

Vänsterextremisten Rebecka Roos återigen dömd för kriminalitet

VÄNSTEREXTREMISM. Kriminelle Rebecka Roos har återigen blivit dömd till fängelse efter att hon blivit tagen för stöld och narkotikabrott.

Vänsterextremist döms till fängelse för grov narkotikasmuggling

VÄNSTEREXTREMISM. Oscar Degerfeldt döms i Västmanlands tingsrätt till två år och fyra månaders fängelse för bland annat grov narkotikasmuggling. Detta avslöjar idag Avmaskerat.com.

FILM: Gula västarna drev Antifa på flykten – kallas “högerextremister” i Sverige

LYON. Motsättningar mellan Antifa och Gula västarna i Lyon ledde till att vänsterextremisterna tvingades fly. I falska svenska alternativmedier förvandlas antifascisterna till ”högerextremister” som ”får dyngspö”.

Wikipedias sida om Nordiska motståndsrörelsen: Fortsättning på lögnerna

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Wikipedias artikel innehåller ännu fler lögner. Vilka lögner är det nu och varför? Detta är del 3 av 5 i en artikelserie om Motståndsrörelsens sida på Wikipedia.

SD motionerar om organisationsförbud: “Det rör sig bland annat om Nordiska motståndsrörelsen”

POLITIK. Sverigedemokraterna vill nu utreda ett organisationsförbud mot bland annat Nordiska motståndsrörelsen. Detta skriver två av partiets riksdagsledamöter i en motion som lämnades in under torsdagen.

Bland judar, frimurare och kommunister: Peter Springare tar kommunalt mandat med lokalt våldsvänsterparti

ÖREBRO. Peter Springare skapade sig ett förtroendeingivande namn bland Sveriges invandringskritiker när han i egenskap av polis gick ut som visselblåsare. Efter att ha fraterniserat med judar och kommunister har nu frimuraren Springare tagit plats i Örebro kommunfullmäktige tillsammans med vänsterextremister i Örebropartiet.

Kriminalvårdschefen Ulrika Velasquez Gustafsson (V) hjälpte sin son – vänsterterroristen Dennis Miraballes

SVERIGE. Aftonbladet avslöjade idag att en chef inom Kriminalvården fick 900 000 kr för att säga upp sig från sitt jobb efter att hon utnyttjat sin position för att hjälpa sin grovt kriminelle son som avtjänade ett fängelsestraff. Nordfront avslöjar här namnen och vänsterkopplingen som Aftonbladet valt att mörklägga.

Showan Shattak – ingen jävla hjälte!

MALMÖ. Efter Nordfronts granskning av händelsen på Möllan natten mellan den åttonde och nionde mars 2014 har vi nu tagit oss en närmare titt på de som satt på målsägandebänken under förhandlingarna i Malmö tingsrätt för lite drygt en vecka sedan.

En granskning av “nazistattacken” på Möllan

MALMÖ. Här kommer en första granskande artikel om ”nazistattacken” på Möllan. I den här artikeln beskrivs händelsen från de åtalade nationalisternas perspektiv, så som det framkommer genom deras och oberoende personers vittnesmål i förundersökningen.

Vänsterextremister på fri fot

VÄNSTEREXTREMISTER. Två dömda vänsterextremister kopplade till Revolutionära fronten har lämnat Kriminalvårdens förvar tidigare i år och en tredje kommer ut denna vecka.

Revolutionära fronten kapitulerar – organisationen läggs ner

SVERIGE. Efter att under en väldigt lång tid ha fört en tynande tillvaro utan att genomföra några betydande aktioner har nu Revolutionära fronten valt att helt kasta in handduken.

Antirasist som misshandlades av AFA:it talar ut i Expressen

VÄNSTEREXTREMISM. En antirasist som misshandlades av en AFA-medlem under en motdemonstration mot SvP förra året talar idag ut i Expressen. Nordfront har namnet på vänsterextremisten som åtalas för misshandeln.

Här är vänsterextremisterna som försökte stoppa demonstration

STOCKHOLM. Nordfront kan nu avslöja namnen på vänsterextremisterna som står åtalade för våldsamt upplopp i anknytning till en demonstration som Svenskarnas parti anordnade förra året.

Ledare för Revolutionära fronten försökte rymma

VÄNSTEREXTREMISM. En vänsterextremist som med största sannolikhet är Dennis Miraballes försökte nyligen att rymma genom att hota två kriminalvårdare med kniv under en permission. Rymningsförsöket misslyckades dock och kommer rimligtvis resultera i ett längre fängelsestraff.

Sebastian Stakset släpper bok om sin tid som hatare

SVERIGE. Sebastian Stakset, frontfigur i hiphopgruppen Kartellen, släpper nu en självbiografi över sin tid som hatare. Stakset är känd som svenskhataren som mordhotade Jimmie Åkesson, försvarade våld mot nationella i teve och propagerade för Revolutionära fronten. Nu har han lämnat kriminaliteten bakom sig.

Familj tar avstånd från Revolutionära fronten

VÄNSTEREXTREMISM. Nordfront blev nyligen kontaktad av en släkting till en av vänsterextremisterna inom Revolutionära fronten som vi vid upprepade tillfällen skrivit om då personen ägnat sig åt politiskt motiverad brottslighet. Släktingen tar avstånd från Revolutionära fronten och menar att familjen som helhet inte delar de vänsterextrema åsikterna utan tvärtom är patrioter.

Hovrätten skärper straff för vänsterextremister

VÄNSTERVÅLD. Hovrätten prövade nyligen fallet med de sex vänsterextremisterna knutna till Revolutionära Fronten som var misstänkta för bland annat mordbrand och andra grova brott. Medan Tingsrätten bara dömde två av extremisterna valde Hovrätten att döma alla sex samt skärpa straffen.

Moderat politiker uppmanar Revolutionära fronten att ”besöka” sverigedemokrater

SVERIGE. Anders Lövkvist, moderat politiker och kandidat till Region Skåne, skriver på Revolutionära frntens Facebooksida var våldsvänstern kan hitta Sverigedemokraterna och ”besöka” dem.

Distriktsordförande för Ung vänster stödjer RF

STOCKHOLM. Kvinnor från Ung vänster i Uppsala uppgav i går att de anser att vänsterextrema och våldsromantiserande Revolutionära fronten behövs för att påverka det politiska klimatet.

RF misshandlade slovakerna utan att veta om de var högerextremister

VÅLDSVÄNSTERN. Kvällens inslag av Uppdrag granskning handlade om våldsvänstern och lyfte bland annat fram det faktum att Revolutionära fronten misshandlade två gästarbetare utan anledning. Det var först i efterhand som RF kom på förklaringen att personerna skulle ha haft ”fel” kläder på sig och därför förtjänade att bli misshandlade.

Uppdrag granskning sänder inslag om våldsvänstern

INFORMATION. Klockan 20:00 ikväll på SV1 sänder Uppdrag granskning ett inslag om Revolutionära fronten.

Revolutionära fronten på scen i Umeå

UMEÅ. Sofia Jannok och Cleo uppträdde när vårvintern invigdes som en del av Umeås kulturhuvudstadsår. Revolutionära fronten fanns representerade på scen. Ledningen för kulturhuvudstadsåret menar att de inte kände till det.

Nationell kvinna påhoppad i samband med rättegång

VÄSTERÅS. Anna Jonsson blev i måndags misshandlad av Nick Staffas från Revolutionära fronten. Jonsson har i efterhand sagt att Staffas slåss som en kärring.

Idag började rättegången mot åtta RF-medlemmar

STOCKHOLM. Idag inleddes rättegången mot åtta medlemmar av Revolutionära fronten som bland annat åtalas för misshandeln av Daniel Spansk samt flera brott mot Anna Jonsson.

LÄSARBILD: RF tackar nej till hjälp med IT-säkerheten

HUMOR. En Nordfront-läsare har skickat in en bild som visar vad som hände när en AFA-medlem frågade om Revolutionära fronten ville ha hjälp med datasäkerheten.

Showan Shattak kan ha deltagit i misshandeln av två personer!

AVSLÖJANDE. Nordfront har tidigare avslöjat att Showan Shattak är medlem i Revolutionära fronten. Nu avslöjar vi material som pekar på att han var delaktig i misshandeln av två personer i Jönköping under 1 maj förra året. Uppdaterad.

Åtta vänsterextremister åtalas

STOCKHOLM. Idag väcktes åtal mot åtta medlemmar av Revolutionära fronten. Åtalet gäller bland annat attacken mot två slovakiska gästarbetare, misshandeln av Daniel Spansk samt flera brott som begåtts mot Anna Jonsson.

BILD: “Vilka är det som torskar då?”

REVOLUTIONÄRA FRONTEN. Mer humor på bekostnad av Revolutionära fronten och Linus Soinjoki Wallin!

BILD: “Det luktar zigenarbusiness asså”

REVOLUTIONÄRA FRONTEN. Nordfront bjuder även idag på en bild från förundersökningen mot flera medlemmar av Revolutionära fronten. Idag visar bilden hur RF överväger att utpressa ett företag på pengar.

BILD: Nordfront avslöjar Miraballes smeknamn!

REVOLUTIONÄRA FRONTEN. Idag kan Nordfront avslöja Dennis Miraballes smeknamn: ”miniballe”.

BILD: “Vilka blattar hatar du mest?”

SMYGRASISTER? Igår skrev Nordfront om Revolutionära frontens hat mot blonda och blåögda svenskar. Idag kan vi avslöja att även afrofobi förekommer inom RF.

Möt Linus Soinjoki Wallin – RF:s svaga länk

GRANSKNING. Linus Soinjoki Wallin är den svaga länken vi har att tacka för den stora mängd information som har läckt om Revolutionära fronten den senaste tiden.

BILD: “SvP:are är ariska blågöda äckel”

HETS MOT FOLKGRUPP. Nordfront bjuder idag än en gång på en bild från den senaste förundersökningen mot ett flertal medlemmar i Revolutionära fronten. Den här gången visar bilden att rasism mot vissa folk tydligen är okej bland ”antirasister”.

BILD: RF-rekryt vill använda sin “slughet” till annat än snatteri

REVOLUTIONÄRA FRONTEN. Nordfront bjuder återigen på en bild på en konversation mellan två medlemmar i Revolutionära fronten. Bilden är både tragisk och komisk.

BILD: Alla i Revolutionära fronten MÅSTE begå brott

AVSLÖJANDE. Nordfront kan idag avslöja att alla medlemmar i Revolutionära fronten måste begå brott för att bevisa att de inte är polisinfiltratörer.

Beviset: Showan Shattak är “RF-prospekt”!

VÄNSTERATTACKEN I MALMÖ. Nordfront har i en artikelserie belyst kopplingar som PK-pressens martyr Showan Shattak har med våldsnätverket Revolutionära fronten. Nu kan vi presentera vad som verkar vara ett slutgiltigt bevis för vi haft rätt hela tiden.