VÄNSTEREXTREMISM. Nordfront blev nyligen kontaktad av en släkting till en av vänsterextremisterna inom Revolutionära fronten som vi vid upprepade tillfällen skrivit om då vänsterextremisten ägnat sig åt politiskt motiverad brottslighet. Släktingen tar avstånd från Revolutionära fronten och menar att familjen som helhet inte delar de vänsterextrema åsikterna utan tvärtom är patrioter.

Med släktingens tillstånd publicerar vi en anonymiserad version av mejlet nedan:

Jag ser att ni har uppmärksammat min kusin ***** ***** den senaste tiden, jag vill bara säga att vi i *****-familjen inte alls stöttar det han håller på med, vi skäms, han smutsar ner vårt namn. Vi ***** är kända för att vara Sverigevänliga och patrioter. Vi har förfäder i vår släkt som tjänat Sverige intill döden. Så jag ber er inte att tro att alla i ***** är som honom för så är det absolut inte. Han är ett undantag och jag förstår inte varför han har blivit såhär.

Han är uppväxt i en vanlig svensk familj utan några svårigheter alls, han har ingen anledning alls att tillhöra RF, han tror att han är cool, inget annat. Så ta honom med en nypa salt tack.

MVH en stolt svensk


  • Publicerad:
    2014-07-01 23:35