VÄNSTERATTACKEN I MALMÖ. Nordfront har i en artikelserie belyst kopplingar som PK-pressens martyr Showan Shattak har med våldsnätverket Revolutionära fronten. Nu kan vi presentera vad som verkar vara ett slutgiltigt bevis för vi haft rätt hela tiden.

1912210_604436272967845_356653267_n

Revolutionära fronten bär en banderoll med Showan Shattak på.

Revolutionära fronten blev på allvar kända under fjolåret då de släppte en ”samlingsfilm” som skildrar hur de hugger yxor i dörrarna hos invandringskritiska svenskar. Våldsnätverket har även gjort sig skyldig till många råa misshandlar.

Under ett av organisationens många ”hembesök” sprutades det tårgas på en mormor och hennes hjärtsjuka barnbarn. Sajten Nationell.nu beskriver händelseförloppet utifrån polisens uppgifter:

Den 51-åriga kvinnan vaknade av att någon slog sönder fönsterrutan till hennes sovrum och sprutade in tårgas i bostaden, där även kvinnans sjuåriga dotterdotter låg och sov. Både kvinnan och barnet fick glassplitter över sig och det tårades och sved i ögonen av gasen. Flickan började skrika. Kort därefter slogs ytterdörren till lägenheten sönder med en yxa.

Flickan är än i dag rädd på grund av händelsen. Hon lider dessutom av en hjärtsjukdom vilket innebär att attentatet hade kunnat få livshotande konsekvenser.

En våldsbejakande extremist
Showan Shattak har som Nordfront påvisat försvarat misshandlar som inkluderat sparkar i huvudet på liggande personer. Han har även påträffats som kontakt i en RF-ledares mobiltelefon och vid ett flertal tillfällen saboterat nationalistiska demonstrationer.


Showan Shattak syns här hoppa upp på en av Skånepolisens piketbussar i samband med att en tillståndsgiven demonstration saboteras.

Det finns indicier som tyder på att han även är administratör för gruppen ”Revolutionär Ungdom Malmö”, en Facebook-grupp som förespråkar politiskt våld och sabotage av tillståndsgivna demonstrationer men nu har blivit inaktiv sedan Shattak hamnade på sjukhus efter att han blev misshandlad under ett bråk med politiska meningsmotståndare.

Det slutgiltiga beviset?
Under dagen påträffades ett avgörande bevis för att Showan Shattak verkligen är affilierad med våldsnätverket Revolutionära fronten. Det var i en bilaga till en förundersökning som RF-medlemmar avslöjade hans namn i samband med skitsnack om honom:

Nordfront har tidigare presenterat en tipsares uppgifter: " AFA-Ungdom Malmö blev [...] RevUngdom Malmö för ett par år sedan men har nu efter många om och men blivit fullvärdiga medlemmar i RF. De drivande i RF är förutom Showan Shattak även då Elias Haglund och den välkända koreanen Thomas Jansson".

Nordfront har tidigare presenterat en tipsares uppgifter: ” AFA-Ungdom Malmö blev […] RevUngdom Malmö för ett par år sedan men har nu efter många om och men blivit fullvärdiga medlemmar i RF. De drivande i RF är förutom Showan Shattak även då Elias Haglund och den välkända koreanen Thomas Jansson”.

    Showan Shattak och Elias Haglund skulle komma upp och "göra lite grejor".

Showan Shattak och Elias Haglund skulle komma upp och ”göra lite grejor”. Noterbart i sammanhanget är att det endast finns två personer i Malmö som heter Showan – den ena är över 70 år och den andre är Showan Shattak! Vidare kan det även vara bra att notera att RF alltså diskuterar att åka ner till Malmö för att attackera nationalister.

Vänsterattack blev till ”nazistattack”
Showan Shattak kom som bekant att få allvarliga skallskador under slagsmålet i Malmö, varpå han fick sövas ner. Direkt efter händelsen försökte massmedia förvränga vänsterattacken till en ”nazistattack”. Massvis med demonstrationer och politiska utspels har gjorts med den här versionen som bakgrund.

Polisen gav dock efter några dagars förundersökning en helt annan bild av det inträffade, uppgifter som Expressen valde att publicera:

Polisen ska i stället fått bilden, genom en mängd vittnesförhör med såväl personer i nazistgänget, demonstranter och poliser på plats, att en grupp på mellan 15 och 30 demonstranter rusade mot nazisterna, som försökte fly från platsen.

En av nazisterna uppges ha ramlat och skadat sig. När demonstranterna hann ikapp utanför Folkets park uppstod ett vilt slagsmål. Flera av nazisterna var knivbeväpnade och gick då till attack.

Då tidningen publicerade uppgifterna väckte det stor avsky inom vänsterkretsar i och med att händelsen ställdes i ny dager.

Frågan är nu om Nordfront presenterat tillräckligt med bevis för att politiskt korrekta medier ska börja nyansera sin beskrivning av Showan Shattak eller om han kommer att fortsätta att porträtteras som ett oskuldsfullt, antirasistiskt helgon?


  • Publicerad:
    2014-03-28 18:14