MÖTESSTÖRARE. Nu visar det sig att vänsterextremisten Showan Shattak återigen fått skallskador.

Showan Shattak är den våldsbejakande vänsterextremisten som skadades i våras i Malmö, då 15 – 30 vänsterextremister försökte överfalla en handfull nationalister från Svenskarnas parti.


Showan genomför mötesstörning riktad mot Sverigedemokratisk Ungdom (SDU).

Shattak själv är ”prospect” i den vänsterextrema terrororganisationen Revolutionära Fronten, något som Nordfront avslöjade genom chattloggar som figurerat i en polisutredning mot Revolutionära Frontens ledning.

Under bråket i våras i Malmö ådrog sig Shattak allvarliga skallskador, något som gjorde att han fick sövas ner.

Showan i diskussion på Facebook.

Showan Shattak förespråkar våld mot liggande personer. Här ett skärmklipp från en diskussion på Facebook, 2013.

Judisk massmedia i Sverige slog på krigstrumman efter det vänsterextrema överfallet på nationalisterna och menade på att det handlat om ett ”nazistöverfall” på ”fredliga feminister”, något som gick stick i stäv med polisens version av det hela.

Skadades under dagens kravaller i Malmö
Under dagens kravaller i Malmö visar det sig att Shattak återigen varit involverad i våldsamheter, denna gången med polisen.

Enligt ett fotografi som Shattak publicerat på Twitter ska han blivit överriden av polis, för att på så vis ådragit sig skallskador — på nytt.

På lördagskvällen publicerades en film som visar då polisen red genom en pöbel av mötesstörare.

Nordfront har tidigare skrivit en artikelserie som visar hur Shattak bland annat uppmanat andra att sparka liggande meningsmotståndare i huvudet.

Nordfront har även påvisat att Shattak tidigare genomfört otaliga mötesstörningar riktade mot människor med andra politiska åsikter än honom själv.


  • Publicerad:
    2014-08-23 20:04