VECKANS FRÅGA. Tror du att Andreas Karlsson kommer att dömas för brott trots att oberoende vittnen pekat ut vänsterextremister som de egentliga förövarna?

veckans-fråga-andreas-karlssonI över två år har mainstream-media hetsat och ljugit om Andreas Karlssons ”nazistattack” mot en grupp helt oskyldiga ”feminister”. Nordfront har i en granskning kunnat visa att mycket tyder på att attacken i själva verket utfördes av en större grupp vänsterextremister och att Karlsson med tillhörande sällskap egentligen bara försvarade sig.

Uppgifter från förundersökningen visar hur vänsterextremisterna mobiliserade och att de var förberedda på att använda våld mot nationalisterna samt att vittnen pekat ut vänsterextremister som förövare.

Kan Andreas Karlsson ändå fällas för brott. Ja, i bananrepubliken Sverige, som gjort sig känd för otaliga politiska domar mot nationella, är detta fullt möjligt. Detta anser två av tre av Nordfronts läsare. Sammanlagt 83 procent menar att Andreas Karlsson är oskyldig medan 10 procent röstat på skyldig och resten är osäkra.

I kommentarsfältet påpekar flera att de som ska döma, nämndemännen i tingsrätten, är politiker från de etablerade partierna och att dessa nästan alltid väljer att fälla nationella trots att bevisen pekar mot helt andra håll. Dock så menar flera att uppgifterna som framkommit i förundersökningen talar till Karlssons fördel så pass mycket att det blir svårt att genomföra en skenrättegång, alternativt att Karlsson senare kommer kunna frias av hovrätten.

Veckans fråga är nu borttagen. En ny fråga kommer upp under kvällen.

Veckans fråga

Varje måndag lägger Nordfront upp en ny omröstning (kvällstid) och sammanfattar den gamla (morgon). Har du förslag på frågor som skulle passa som ”Veckans fråga”? Kontakta då redaktionen@nordfront.se.


  • Publicerad:
    2016-07-18 10:45