VÅLDSVÄNSTERN. Tiden efter Kärrtorp och Malmöbråket har det cirkulerat bilder på våldsvänsterns hemsidor där föräldrar låter sina barn posera maskerade och visa stöd till olika våldsbejakande vänsterextremister.

vänsterbarn

Den nya generationen vänsterextremister?

Bilderna som föräldrar frivilligt publicerat på nätet visar barn som maskerade bland annat för fram budskapet att den för dråpförsök nyligen dömde Joel Bjurströmmer Almgren borde friges samt visar stöd för Revolutionära fronten-prospecten Showan Shattak som själv blev skadad efter vad som verkar ha varit ett misslyckat överfall på nationalister i Malmö tidigare i år.

Det är inte bara Kärrtorps-incidenten som för alla föräldrar borde ha fastställt att Bjurströmer Almgren inte är en bra förebild för barn. Så tidigt som 2010 dömdes han till åtta månaders fängelse för barnmisshandel, olaga hot och grovt vapenbrott. Han ska då ha misshandlat och mordhotat en 13-årig pojke inne på en McDonaldsresturang. Under husrannsakan fann polisen ett hagelgevär, en pennpistol, ammunition, ett lasersikte samt nödraketer.

vänsterbarn 2

Världens bästa pappa?
När Bjurströmer Almgren greps några dagar efter händelserna i Kärrtorp bar han bland annat ett rosa nyckelband med texten ”världens bästa pappa” , en kniv i jackfickan och i en plastpåse bar han två stycken 55 cm långa treudds-stickvapen i stål som han uppgav var en present till sin 6-årige son.

vänsterbarn 3


  • Publicerad:
    2014-05-01 18:25