ENGLAND. En pappa i England smörjde in sin bebis med chilisås för att lätta en förstoppning vilket orsakade kraftiga brännskador. Nu fälls mannen för bland annat barnmisshandel.

En 25-årig pappa i England ville lindra sin nyfödda bebis förstoppning genom att smörja in dess rumpa med chilisås. Chilisåsen orsakade kraftiga brännskador på pojkens rumpa, något som pappan inte sökte vård för. Vid förhör uppger mamman att hon ovetande om  händelsen då hon stod i duschen vid det tillfället.

Brännskadorna som pojken fått upptäcktes först fem dagar senare vid en vanlig rutinkontroll hos en sköterska, något som hon anmälde med en gång. Bebisen fick så allvarliga brännskador att han var tvungen att genomgå en rekonstruktiv operation.

— För att uttrycka det milt var det en grov felbedömning. Det var fantastiskt oansvarig att göra så mot ett barn, för att inte tala om sitt eget barn, sa domaren Andrew Barnett.

Pappan dömdes till 28 månaders fängelse för barnmisshandel. Han fick ytterligare åtta månaders fängelse för innehav av grov pornografi.

Källa:
Pappa smörjde in sin bebis i chilisås – får tre års fängelse


  • Publicerad:
    2016-04-07 21:35