USA. Polisen i delstaten Arizona hittade efter tips en treårig flicka fastbunden och svårt misshandlad i en garderob. Nu är barnvakten och flickans mamma arresterade misstänkta för en rad brott, däribland våldtäkt mot barn.

De två misstänkta gärningsmännen.

De två misstänkta gärningsmännen.

Polisen i Arizona säger att de nu undersöker det värsta fallet av vanvård av barn någonsin. När de efter tips undersökte en lägenhet fann de en treårig flicka som var vanvårdad och knappt kunde stå på benen. Flickan hade fått sina armar och ben hoptejpade med silvertejp och sedan stoppats i en sopsäck och gömts i en garderob.

Läkarundersökningen har visat att hon förutom att vara undernärd och ha blåmärken över hela kroppen även har skador i underlivet som visar att hon våldtagits. Under måndagen arresterades flickans mamma och en barnvakt misstänkta för en rad brott. Den 30-årige barnvakten Francisco Rios-Covarrubias misstänks för människohandel för sexuella ändamål, kidnappning, sexuella övergrepp mot barn och barnmisshandel. Flickans mamma, 22-åriga Mayra Solis, är än så länge bara misstänkt för barnmisshandel.

Flickans fångenskap ska ha kommit polisen till kännedom efter att barnvakten Rios-Covarrubias genom Internet kommit i kontakt med en man och bestämt träff för sexuellt umgänge. När barnvakten erbjöd mannen att ligga med den treåriga flickan blev han först arg och lämnade huset, men återvände senare för att ha sex med Rios-Covarrubias. Han tipsade senare polisen om flickans tillstånd.

Förutom att ha utnyttjats sexuellt ska flickans mamma även ha rakat av håret på sin dotter i ett försök att få det att se ut som att flickan hade cancer. Detta för att kunna tigga pengar till dotterns påhittade cancerbehandling. Mamman ska även periodvis ha lämnat flickan i Rios-Covarrubias vårdnad i upp till en vecka utan att titta till sin dotter.

Flickan är just nu inlagd på sjukhus och är tagen i statens vårdnad.

Källa:
Police find toddler, 3, bound with duct tape and stuffed in a closet ’after her babysitter offered her for sex and her mother shaved her head to pass girl off as cancer victim’


  • Publicerad:
    2016-01-20 21:50