Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.
polisbil

Familjehem misstänks ha svultit treårig flicka

Rättegången startar i dag i Uppsala tingsrätt Familjehem misstänks för synnerligen grov misshandel.

Rekordmånga samtal till Bris över julen

Jullovet såg en ökning av samtal med 19 procent Samtal om våld och sexuella övergrepp ökade med 51 procent jämfört med förra året.

Ronneby-kvinna åtalas för grov misshandel av treåring

Spred filmklipp där hon misshandlade sin egen dotter Åtalas nu för misshandel.

Spädbarn misshandlades i Borås – föräldrarna misstänks

INRIKES. Två föräldrar misstänks för att ”vid ett eller flera tillfällen” ha använt grovt våld mot sitt eget spädbarn. Barnets pappa har häktats på sannolika skäl misstänkt.

BLM-aktivist tryckte sitt knä i vit bebis nacke

USA. En bild har spridits över internet där Black Lives Matter-aktivisten, Isaiah Jackson trycker sitt knä mot nacken på en vit bebis. Till bilden har han skrivit ”Blm now mf”.

USA: Svart man slog ihjäl sin nyfödde son efter nederlag i TV-spel

USA. Enligt polisen slog afroamerikanen Anthony Trice ihjäl sin nyfödde son efter att han förlorat i tv-spel.

11-årig svenska slagen av maskerad man i Borlänge

INRIKES. I Borlänge fick 11-åriga Hanna oprovocerat motta ett hårt knytnävsslag på högra kinden av en maskerad vuxen man på väg hem från skolan. Hon beskrivs av sin mamma som ‘’helt förtvivlad’’ efter händelsen.

8-åringar ska injiceras med könshormoner i nytt transexperiment

HOMOLOBBYN. Barn så unga som 8 år kan nu få hormoner från det motsatta könet injicerat i kroppen. Detta genom ett nytt experiment i USA, riktat mot individer med så kallad könsdysfori.

Man anhållen misstänkt för mord på barn

BROTT. Ett barn i 3-årsåldern fördes på tisdagskvällen till Skaraborgs sjukhus med allvarliga skador. Under onsdagskvällen avled barnet av skadorna och utredningen rubriceras nu som mord.

Läkare i Wales döms för illegala könsbyten på barn

DEGENERERING. En läkare i Wales kommer att dömas för otillåten könsbytesbehandling av barn. Kritiker är glada över åtalet där barnen är offer i könsbyteslobbyns spel. Men könsbytesindustrin expanderar lavinartat.

Smörjde in bebis med chilisås – får tre års fängelse

ENGLAND. En pappa i England smörjde in sin bebis med chilisås för att lätta en förstoppning vilket orsakade kraftiga brännskador. Nu fälls mannen för bland annat barnmisshandel.

USA: Treåring våldtogs och hölls fången i garderob

USA. Polisen i delstaten Arizona hittade efter tips en treårig flicka fastbunden och svårt misshandlad i en garderob. Nu är barnvakten och flickans mamma arresterade misstänkta för en rad brott, däribland våldtäkt mot barn.

Tvååring misshandlad vid busshållsplats

SVERIGE. En okänd man knuffade vid 18-tiden en 2-årig pojke till marken och sparkade sedan på honom. Polisen söker nu en gärningsman.