DEGENERERING. En läkare i Wales kommer att dömas för otillåten könsbytesbehandling av barn. Kritiker är glada över åtalet där barnen är offer i könsbyteslobbyns spel. Men könsbytesindustrin expanderar lavinartat.

De allmänpraktiserande läkarna Helen och Mike Webberley har själva specialiserat sig på könsbytesbehandlingar. (skärmdump)

Antalet ansökningar om könsbyte i Storbritannien har fyrfaldigats de senaste åren. De yngsta registrerade barnen är så unga som fyra år. Med liberaliseringen av könsbyten ökar de brottsliga övergreppen på barn. Även licensierade läkare befinns nu skyldiga till illegala och olicensierade könsbytesbehandlingar.

En allmänläkare i Wales, Dr. Helen Webberley, åtalades för att utan nödvändiga tillstånd ha haft en webbplats via GenderGP.co.uk för behandling av ”könsidentiteter”.

Hon har förmedlat könsbyteshormoner till 12-åringar, preparat som endast via hälsovårdsmyndigheten kan få ges till ungdomar från 16 år.

Könsbytesmodet är kvinnoförtryck
Stephanie Davies-Arai som företräder föräldraaktivistgruppen mot könsbyteslobbyn Transgender Trend har bedrivit en hätsk kampanj mot Webberley sedan hennes verksamhet uppmärksammades. Könsbytesbehandlingar ger allvarliga livsförändrande konsekvenser för människor som är för unga för att kunna fatta sådana beslut, anser Davies- Arai.

— Barns identiteter är föränderliga. Medicineringen fixerar en identitet. De irreversibla effekterna är särskilt allvarliga för flickor, säger Davies-Arai.

Helen Webberley förmedlade könsbytesmediciner till 850 transsexpatienter efter bara en enda timmes ”träning” via sin internetkurs, berättar Davies-Arai och påpekar att denna kurs dessutom har skapats av en lobbygrupp som arbetar för en utökad könsbytesverksamhet.

Åtal och dom men fortsatt verksamhet
Efter att ha gjort irreversibla medicinska ingrepp på både vuxna och barn med kontroversiella läkemedel har Webberley efter anmälningarna förbjudits att verka inom vissa medicinska områden.

Läkarinspektionen i Wales (HIW) vägrade ge Webberleys webbplats licens att verka och åtalade hennes företag och henne personligen, eftersom hon ”vägrade sluta med att förmedla tjänster till patienter”.

I fredags befanns hon av domstolen skyldig. Domen meddelas i november.

Webberley anser sig vara expert på könsbyten och säger att hon har känt och träffat alla sorters transpersoner, och givit behandlingar enligt högsta standard. Efter domstolsförhandlingarna skrev Helen på sin webbsida att ”dagens domslut är en stor besvikelse” men att hennes man Dr. Mike Webberley kommer att fortsätta ge könsbytespatienter behandling av högsta kvalité.

Källa:
Guilty: Doctor Ran Illegal Transgender Clinic, Treated Children as Young as 12


  • Publicerad:
    2018-10-08 15:50