HETS MOT FOLKGRUPP. Nordfront bjuder idag än en gång på en bild från den senaste förundersökningen mot ett flertal medlemmar i Revolutionära fronten. Den här gången visar bilden att rasism mot vissa folk tydligen är okej bland ”antirasister”.

Konversation mellan Linus Soinjoki Wallin (”tjuven”) och okänd.

Konversation mellan Linus Soinjoki Wallin (”tjuven”) och okänd.

Linus Soinjoki Wallin diskuterar i chattkonversationen ovan med en okänd person som störde sig på att Revolutionära fronten misshandlat två invandrare i samband med Svenskarnas partis demonstration i Stockholm förra året.

Soinjoki Wallin förklarar då pedagogiskt att det finns ”nazister” i hela Europa och därför är det ibland lugnt att även misshandla andra folk än svenskar. Den upprörda personen svarar då följande:

”Det är ju skitsamma var fan han är ifrån liksom, känns bara oskönt med tanke på att resten av SvP:arna är ariska blåögda äckel.”

Antifascisten Soinjoki Wallin reagerar inte på det rasistiska påhoppet mot blåögda utan påpekar bara att SvP:s partiledare är mörkhårig. ”Ja men han ser fortfarande sjukt nassig ut”, inflikar då den andra personen.


  • Publicerad:
    2014-03-31 19:00