KVINNOSYN. Nordfront bjuder idag än en gång på en bild från den senaste förundersökningen mot sex av Revolutionära frontens medlemmar:

Konversation mellan Linus Soinjoki Wallin (”tjuven”) och okänd ("Gimli").

Konversation mellan Linus Soinjoki Wallin (”tjuven”) och en okänd person (”Gimli”).

Den här gången visar bilden en chattkonversation mellan Linus Soinjoki Wallin och en oidentifierad person som kallar sig ”Gimli”.

I konversationen berättar Soinjoki Wallin att han hört något oroväckande, eller ”en disturbing grej” som han själv uttrycker det.

Det Soinjoki Wallin syftade på var att någon som heter Adam hade lurat med sig en kvinna som var för full för att gå hem själv och haft sex med henne. ”Det kändes ofräscht”, skriver Soinjoki Wallin och ”Gilmi” instämmer i att det var ”grisigt” gjort, men något mer än det kommer vänsterextremisterna inte fram till.

Det hela ska ha inträffat i samband med en fest anordnad av Cyklopen, ett antirasistiskt aktivitetshus i Stockholm.

Personen vars förnamn är Adam är med största sannolikhet vänsterextremisten och RF-medlemmen Adam Taylor som nu står åtalad för misshandel och försök till mordbrand samt tidigare är dömd för att han var delaktig i ett knivöverfall mot politiska meningsmotståndare.

Förra året avslöjades det att Arbetarnas bildningsförbund, ABF, anställt Taylor som vikarie i två år på musik och ungdomsverksamheten.

Se bild på Adam Taylor nedan:

Adam Taylor.

Frågan är om våldsvänstern från och med nu bör byta namn till våldtäktsvänstern?


  • Publicerad:
    2014-03-25 09:00