VANDALISM. Nordfront bjuder härmed på ytterligare en bild från förundersökningen mot sex medlemmar av Revolutionära fronten:

Konversation mellan Dennis Miraballes ("Eyy") och Linus Soinjoki Wallin (”tjuven”).

Konversation mellan Dennis Miraballes (”Eyy”) och Linus Soinjoki Wallin (”tjuven”).

Återigen är det en chattkonversation mellan Dennis Miraballes och Linus Soinjoki Wallin som går att beskåda på bilden. I konversationen berättar Soinjoki Wallin för Miraballes om ett hembesök där RF pajat en fönsterruta och kastat in ”glasflaskor och aschtung”.

När Soinjoki Wallin berättat att de pajat en ruta frågar Miraballes på en gång om de bara hade sönder en fönsterruta. Han får svaret ”ja” och blir då sur och visar det genom att bara skriva ett flertal punkter i ett meddelande samt i ett annat meddelande fråga om de verkligen var fem pers men ändå bara lyckats förstöra en enda fönsterruta. ”Ni skulle paja alla?” frågar Miraballes irriterat och konstaterar sedan att det borde ha funnits fem rutor till att förstöra.

Soinjoki Wallin svarar att Miraballes ska ”chilla” och att det viktiga var att det åtminstone krossades en fönsterruta.

I en tidigare konversation frågar Soinjoki Wallin Miraballes om han är sur på honom eftersom Miraballes har verkat ”fett sne” på honom. Miraballes förklarar då att det inte är något personligt utan att han är allmänt less på allt eftersom han är arbetslös.

En annan chattkonversation visar hur Miraballes och hans kamrater attackerade fel hus när de skulle göra hembesök hos en nationalist. Ytterligare en bild visar hur Miraballes flickväns föräldrar ogillade honom då de trodde att han skulle dra in deras dotter i problem, något han skrattade åt och vilket nu också skett då även flickvännen är misstänkt för flera politiskt motiverade brott.

Ett gott skratt förlänger livet och Nordfront kommer därför att återkomma med fler bilder då det finns ännu fler guldkorn från förundersökningen!


  • Publicerad:
    2014-03-26 09:00