DENNIS MIRABALLES. Även idag bjuder Nordfront på en bild från förundersökningen mot sex av Revolutionära frontens medlemmar som nu åtalas:

Konversation mellan Linus Soinjoki Wallin (”tjuven”) och en okänd person ("Gimli").

Konversation mellan Linus Soinjoki Wallin (”tjuven”) och en okänd person (”Gimli”).

Vi har tidigare skrivit om Dennis Miraballes från Revolutionära fronten, RF.

Just nu pågår en rättegång mot honom där han är misstänkt för misshandel (två fall), försök till mordbrand, skadegörelse (fem fall), olaga hot (sex fall), ofredande, brott mot knivlagen.

Material vi släppt tidigare från förundersökningen visar att Miraballes och hans kamrater attackerat fel hus, att Miraballes beter sig som att han är irriterad mot folk på grund av att han är arbetslös samt att han skrattade när en person påstod att han skulle dra in sin flickvän i problem, vilket han också kom att göra då hon nu är misstänkt för flera brott som hon begått tillsammans med Miraballes.

Dennis Miraballes - ledande medlem i RF.

Dennis Miraballes – ledande medlem i RF.

Den första bilden i artikeln visar en konversation mellan Linus Soinjoki Wallin och en okänd person som kallar sig ”Gimli”. I konversationen säger Soinjoki Wallin att han tröttnat på att försöka prata med Miraballes, det är omöjligt menar han. När Soinjoki Wallin försöker planera ett politiskt attentat med Miraballes blir Miraballes sur och vrång då Soinjoki Wallin ifrågasätter det smarta i att göra på det sättet Miraballes vill. ”Gimli” svarar genom att konstatera att Miraballes är en ”idiot”.

Vet du vem ”Gimli” i chatten är eller har annan intressant information om vänsterextremisterna i RF? Tipsa oss!


  • Publicerad:
    2014-03-27 09:00