Det vänsterextrema nätverket AFA (Antifascistisk Aktion) i Helsingborg har gått ut med ett offentligt meddelande om att de tacksamt tar emot tips om ”högerextrem” propaganda eller ”rasister” på stan. Detta då de uppger sig ha märkt av en ökad aktivitet från den ”högerextrema miljön” i staden. AFA Helsingborg skriver:

”Efter en längre tids tystnad från den högerextrema miljön i Helsingborg märker vi nu av en ökad aktivitet igen. Nordisk Ungdom utannonserar att de har öppnat en lokal i staden och vi ser med oro på denna utveckling. Vi som är socialister, homo/bi/transsexuella, invandrare, muslimer eller som inte passa in i deras världsbild kommer drabbas av en ökad högerextrem aktivitet. Vi kommer använda de medel vi finner effektiva för att se till att de stänger ner sin lokal och att aktivisterna hoppar av.

Vi tar därför tacksamt emot tips på när ni ser högerextrem propaganda eller rasister på stan.”

AFA Helsingborg avslutar sitt meddelande med att uppge ett nummer till ett oregistrerat kontantkort som man antingen kan ringa eller ”messa” till för att lämna tips om ”högerextrem” propaganda eller ”rasister” på stan.

Från Nordfronts sida vill vi rekommendera våra läsare att ringa in till AFA med falska tips för att på alla vis möjliga störa deras verksamhet. AFA Helsingborgs telefonnummer:  0736364996.

Källa:
AFA Helsingborg: Stäng fascistlokalen – lämna tips till oss


  • Publicerad:
    2013-02-20 16:23