MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Natten mellan torsdag och fredag utförde Nordiska motståndsrörelsen en avspärrningsaktion och en affischeringsaktion i Vellinge kommun för att informera de boende om den folkfientliga familjen Strand som för egen ekonomisk vinning tagit in afrikanska “fotbollstalanger” till Norden för att spela fotboll. En av dessa har sedan dömts för våldtäkt på barn.

Det var den 16 december 2019 som Kalla fakta på TV4 sände ett reportage om den afrikanska fotbollsspelaren Kingsley Sarfo efter att denne dömts till två år och åtta månaders fängelse samt tio års utvisning för våldtäkt på en 14-årig flicka.

Enligt Kalla faktas reportage, upptäckte familjen Strand Kingsley Sarfo i Ghana runt 2011 och beslutade sig därefter att ta med honom till Sverige som en del av deras affärsidé att träna och sälja afrikaner till svenska fotbollsklubbar. Väl i Sverige lät de honom tillsammans med flera andra afrikaner bo på deras gård utanför Vellinge.

Familjen Strands företag Soccer Soldier skrev sedan ett avtal där de fick rätt till 50% av framtida försäljningsintäkter för Sarfo, vilket visade sig bli en mycket ekonomiskt gynnsam affär som de tjänade flera miljoner svenska kronor på när Sarfo skrev på för fotbollsklubben Sirius.

Kingsley Sarfo spelade bland annat i fotbollsklubben Sirius som 2016 vann Superettan och kom upp i Allsvenskan. 2017 blev Sarfo till och med utnämnd till månadens spelare i Allsvenskan och lyftes fram av politiskt korrekta fotbollsfans och media som ett exempel på en lyckad “nysvensk”. Fotbollsklubben Sirius tränare blev under denna tiden uppringd av en då 12-årig flickas mamma som bekymrade sig över att Kingsley Sarfo hade sexuellt umgänge med hennes dotter, något som klubben “ville hålla hemligt från media” och berättade för Sarfo att så gör man inte i Sverige. Sarfo tilläts spela kvar i klubben till 2017 när han köptes upp av den skånska fotbollsklubben Malmö FF.

Under denna tiden skickade Håkan Ericsson, förbundskaptenen för det svenska u21-landslagetett brev till Migrationsverket där han uppmanade dem att bevilja Sarfos ansökan om svenskt medborgarskap snabbare med anledning av att Sarfo skulle göra Sverige gott i landslaget. När Malmö FF får reda på att Sarfo är misstänkt för våldtäkt mot barn stängs han av och de väljer sedan att säga upp kontraktet då han döms för våldtäkt mot den 14-åriga flickan.

Familjen Strand skyddar våldtäktsmannen
Efter att Malmö FF sagt upp kontraktet med Kingsley Sarfo återupptog familjen Strand kontakten med honom och Niklas Strand blev återigen hans fotbollsagent. Tillsammans med familjen Strand begärde han resning i målet. Sarfos advokat, den före detta socialdemokratiska justitieministern Thomas Bodström, påstår att flickan var 15 år och inte 14 år vid tillfället, vilket skulle göra att en resning kan göras i målet och att Sarfo skulle möjligtvis slippa utvisningen ifrån Sverige. Familjen Strand försöker nu hitta en ny fotbollsklubb åt honom, men utan resultat.

När Kalla fakta ringde upp Niklas Strand, säger Niklas att andra klubbar inte vill köpa upp Sarfo eftersom att “det låter så jävla mycket värre än vad det är”.

Vidare fortsätter Niklas Strand med att säga “Så jävla synd är det inte om flickan” och att “de har haft rätt så roligt tillsammans”. Men i polisens förundersökning framgår det att det inte bara var den våldtagna 14-åringen som Sarfo utnyttjat utan även andra flickor som exempelvis den 12-åriga flickan vars mamma ringde upp fotbollsklubben Sirius. När Kalla fakta senare åker hem till familjen Strand för att prata med batikhäxan Marie Strand, som är Niklas Strands mamma, säger hon att det inte bara handlar om pengarna utan även om “rättvisa” för Kingsley Sarfo.

Motståndsrörelsen agerar
Natten mot idag utförde aktivister från Nordiska motståndsrörelsen en aktion riktad mot familjen Strand. Motståndsrörelsen vill med denna aktion upplysa Vellingeborna och Nordfronts läsare om hur familjen Strand för egen vinning importerat rasfrämlingar till Norden som sedan förgripit sig på unga flickor. Som om detta inte vore nog har de även försökt få Kingsley Sarfo friad och försökt rädda hans fotbollskarriär.

I nuläget står Sarfo skriven hemma hos familjen Strand liksom flera andra rasfrämlingar vilket försätter andra unga flickor i området runt Vellinge för en stor potentiell fara och i längden hela det nordiska folket.

LÄS HELA FLYGBLADET HÄR!

Nordiska motståndsrörelsen informerade grannarna i närområdet med hjälp av flygblad. Affischering gjordes också i busskurer nära hemorten samt på större orter som Höllviken. Slutligen avspärrades infarten till familjen Strands gård också.

Familjen Strand och andra personer och företag som agerar folkfientligt på grund av antingen dumhet, girighet eller rent självhat kommer att hängas ut för att resten av samhället skall veta vad de håller på med och därmed ges möjligheten att segregera sig från familjer som exempelvis familjen Strand.

Källor:
Kalla faktas: Guldkalven
Månadens spelare


  • Publicerad:
    2020-02-14 16:30