MÅNGKULTUREN. En afrikansk spelare i Malmö FF misstänks nu för att ha våldtagit två flickor. Mainstreammedia visar en silhuett av en svensk man när de skriver om fallet.

Kvällspostens silhuett jämfört med den misstänktes verkliga utseende.

Igår stärktes brottsmisstankarna mot den afrikanske fotbollsspelaren Kingsley Sarfo som spelar i Malmö FF till fyra fall av våldtäkt mot barn mot två olika flickor. Redan tidigare i höstas greps och häktades han misstänkt för sexbrott mot ett barn, vilket Nordfront skrev om då, men då misstankegraden inledningsvis sänktes så släpptes han ur häktet under tiden som utredningen fortsatte. I början av februari häktades han ännu en gång.

Expressens tidning Kvällsposten visade som ni kan se på bilden här ovanför en typiskt svensk silhuett som inte alls liknar Sarfo när de skrev om händelsen.

Malmö FF värvade Sarfo i somras från Sirius för 13 miljoner kronor. När han värvades så sa han att han inte ville till en utländsk klubb eftersom han ville bli svensk medborgare, något han förhoppningsvis inte kan bli om han döms skyldig för dessa barnvåldtäkter.

Ursprungligen publicerad på Informationskriget.se


  • Publicerad:
    2018-03-08 20:10