Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Man åtalas för över 500 våldtäkter mot barn

Våldtog närstående barn Åtalas även för barnpornografibrott.

Internationelle sexförbrytaren Danial Malayeri döms för grov våldtäkt av barn

BROTT. Rättsväsendet fick tag i mannen som 2016 våldtog en autistisk 14-årig flicka i Sverige efter att han häktats för andra sexualbrott i Tyskland.

Grundare av Shomrim-patrull i New York våldtog 15-åring

USA. På torsdagen åtalades den 62-årige Jacob Daskal för våldtäkt av en 15-årig flicka. Daskal var chef för den judiska ultraortodoxa säkerhetspatrullen Borough Park Shomrim Society i New York under den tid då han begick övergreppen.

SD stoppar utvisning av afghansk pedofil – “anpassat sig väl i Sverige”

INRIKES. Den sverigedemokratiska nämndemannen Roland Hagström prioriterar integration över att utvisa en barnvåldtäktsman. Åklagaren yrkade på utvisning efter att afghanen våldtagit en 12-årig flicka, det höll sverigedemokraten inte med om.

Afrikan togs på bar gärning när han våldtog skolflicka

STORBRITANNIEN. Afrikanen Kadian Nelson togs på bar gärning när han våldtog en ung flicka som var på väg till skolan. Nelson greps senare under kvällen.

Pedofil i Storbritannien dömdes till samhällstjänst och böter efter barnvåldtäkt

STORBRITANNIEN. En pedofil i Storbritannien dömdes efter att ha våldtagit en 5 årig flicka, påföljden blev samhällstjänst och böter. Flickans mamma beskriver att hon är förkrossad över domen.

Somaliern Ahmed Dahir Mahamoud våldtog 9-årig flicka – dömdes till 11 års fängelse

DET MÅNGKULTURELLA VÅLDET. Sverige är efter mångkulturens införande ett av världens farligaste våldtäktsländer där inte ens barn går säkra. På måndagen dömdes somaliern Ahmed Dahir Mahamoud till elva års fängelse för den bestialiska våldtäkten av en 9-årig flicka som var på väg hem från skolan.

Pedofilen Alexander Tropp Lundqvist döms för grov våldtäkt mot barn

PEDOFILI. Pedofilen Alexander Tropp Lundqvist döms för misshandel och grov våldtäkt mot barn efter att ha drogat och våldtagit en 12-årig flicka. Straffet blir 6 års fängelse.

Tonårsflicka utsatt för överfallsvåldtäkt

STOCKHOLM. På torsdagsmorgonen blev en tonårsflicka överfallen och våldtagen i Huddinge. Polisen är nu på plats för att säkra bevis.

Dottern våldtogs – då slog familjen pedofilen blodig

TROLLHÄTTAN. När föräldrarna till två flickor som våldtagits av en vuxen man fick reda på brottet gick de inte till polisen. Istället uppsökte de våldtäktsmannen och gav honom ordentligt med stryk. Nu misstänks flera av dem för brott.

Afrikan i Malmö FF misstänks ha våldtagit två flickor

MÅNGKULTUREN. En afrikansk spelare i Malmö FF misstänks nu för att ha våldtagit två flickor. Mainstreammedia visar en silhuett av en svensk man när de skriver om fallet.

Barnvåldtäkten på Gullmovallen

MASSINVANDRINGEN. En sen kväll i somras våldtogs en kraftigt berusad flicka vid fotbollsplanen i Gullspång av en 17-årig eritrean. Flickan hade precis fyllt 14 år och knappt två veckor tidigare gått ut sjunde klass.

Kenyan döms för våldtäkt mot barn

BROTT. Den kenyanska medborgaren Sydney Brian Aura , född 961001, dömdes av Umeå tingsrätt idag till två månaders fängelse för bland annat våldtäkt mot barn.

28-årig man döms till fängelse för barnvåldtäkt

MALMÖ. En man från Malmö har dömts till fängelse för grov våldtäkt mot barn där han bland annat tvingat en 13-årig flicka att posera med sexleksaker framför webbkameran följt av hot och förföljelse för att sedan ha våldtagit henne.

Rasfrämling vikarierade på ett dagis – våldtog ett av barnen

BROTT. En främling från Irak arbetade som vikarie på en förskola i Lindesberg, nu sitter han häktad på sannolika skäl misstänkt för våldtäkt mot barn.

Pojke som gruppvåldtogs av tre afghaner i Västerås var svensk

MÅNGKULTUREN. I slutet av oktober rapporterade mainstreammedierna om att en 15-årig pojke hade blivit gruppvåldtagen i Västerås. I mitten av januari rapporterade alternativmedierna om att de tre gärningsmännen var afghaner. Nu kan Informationskriget.se avslöja att den 15-årige pojken var etniskt svensk.

Mexikan tidigare deporterad tio gånger – nu åtalad för barnvåldtäkt

USA. En Mexikansk illegal invandrare som har deporterats tio gånger ifrån USA sedan 2010 är nu åtalad för en barnvåldtäkt som uppges ha skett den 27 september i år i staten Kansas.

Pojke utsattes för våldtäktsförsök

VÄSTERÅS. Under fredagskvällen blev en minderårig pojke indragen i ett buskage i närheten av några fotbollsplaner i Västerås. Pojken utsattes där för ett våldtäktsförsök. Gäringsmannen eftersöks nu av polis- och hundpatruller.

Pedofiltradition i Afrika

AFRIKA. En HIV-positiv man vid namn Eric Aniva jobbar som en av tio sexuella ”helare” i ett område i södra Malawi. Hans jobb är att under tre dagar våldta unga flickor som fått sin första mens. Om de inte genomgår ritualen kanske deras familj och by drabbas av sjukdom och död enligt traditionen.

60-årig pedofil får sänkt straff i HD

SVERIGE. En man i 60-års åldern som tidigare dömts för våldtäkt mot barn har nu fått sitt straff sänkt av Högsta domstolen från tre och ett halvt års fängelse till två och ett halvt år. Detta då det nu anses att offret ”bara” utsatts för en våldtäkt och inte två som mannen tidigare dömdes för.

”Flyktingbarn” anhållen för flera barnvåldtäkter i Bodafors

MÅNGKULTUR. Ett ”ensamkommande barn” som säger sig vara 17 år sitter anhållen hos polisen i Eksjö. Han misstänks för flera barnvåldtäkter i Bodafors sedan februari.

Åtta års fängelse för 25 barnvåldtäkter – sen sänktes straffet

INRIKES. Förra året dömdes en man för tjugofem fall av grov våldtäkt mot barn till åtta års fängelse. Nu sänker hovrätten mannens straff med två år.

Grov homovåldtäkt på boende i Alvesta

KRONOBERG. Två pojkar sitter nu anhållna efter misstanke om våldtäkt mot en yngre pojke på ett boende i Alvesta kommun.

Gävleåklagaren har fått sparken

BROTT. Åklagaren Sebastian Flodström har nu fått sparken trots att delar av domen ännu inte har vunnit laga kraft. Statens ansvarsnämnd anser att Flodström har ”skadat allmänhetens förtroende för hela åklagarväsendet”.

Gävleåklagarens dom prövas av Svea hovrätt

BROTT. Åklagaren Sebastian Flodström dömdes i början av juli till över tre års fängelse för bland annat barnvåldtäkt. Nu prövas domen i Svea hovrätt.

Invandrare dömd för våldtäkt i Finland

UTRIKES. En 26-årig man från Somalia har våldtagit en 13-årig flicka i Finland. Han har nu dömts till över tre års fängelse för bland annat våldtäkten.

Kyrkledare våldtog småflickor

INRIKES. En kyrkledare i Kalmar dömdes till fyra års fängelse för att ha våldtagit tre flickor mellan 13-14 år gamla. Mannen ska systematiskt ha dragit sig till unga flickor under flera år.

Åklagare häktad för våldtäkt mot barn

INRIKES. En åklagare verksam iGävleborg har gripits och nu även häktats av Falu tingsrätt misstänkt för våldtäkt mot barn, samt ett sexuellt ofredande i Sundsvall 2012.