MALMÖ. Den afrikanske Malmö FF-spelaren döms till 2 år och 8 månaders fängelse och 10 år utvisning för våldtäkt mot barn. En annan afrikan som åtalades för sexuellt utnyttjande av barn gällande samma flicka friades från anklagelserna.

Den afrikanske spelaren i Malmö FF, Kingsley Sarfo (19950213-8937) från Ghana dömdes idag av Malmö tingsrätt till 2 år och 8 månaders fängelse, utvisning i 10 år och skadestånd på 150 000 kronor för våldtäkt mot barn. Han har vid två olika tillfällen haft vaginala samlag med en flicka som bara var 14 år gammal medan han själv var 21 år. Sarfo hade uppgivit att han trodde att flickan var över 15 år, men enligt åtalet ska Sarfo ha varit väl medveten om flickans ålder och ha varit den som var drivande till de sexuella kontakterna.

Det första samlaget skedde i en lägenhet i Malmö i september 2016 och det andra på en offentlig toalett på Folkets park i Malmö. Vid det andra tillfället ska flickan enligt åtalet även ha blivit gravid. Flickan har i övrigt haft en del problem och bott på flera olika HVB-hem.

Det andra samlaget som det beskrivs i domen:

Målsäganden har beskrivit att Kingsley Sarfo tjatade på henne att de skulle ha sex men att hon inte ville. När de var inne på Folkets park behövde hon gå på toaletten och hon gick in på den stora ”handikapptoaletten”. När hon skulle stänga dörren kom Kingsley Sarfo in efter henne och låste dörren bakom sig. Kingsley Sarfo sa att de skulle göra det snabbt och att hon skulle lägga sig på golvet. Hon hörde hur någon knackade på dörren och sa till Kingsley Sarfo att de skulle gå ut. Situationen var otrevlig och hon ville inte ha sex. Trots det tog hon av sig sina byxor och la sig ner på magen. Det fortsatte att banka på dörren medan Kingsley Sarfo hade sex med henne. Samlaget avslutades och han reste sig upp och tog på sig byxorna. Därefter gick han ut från toaletten. Kingsley Sarfo hade fått utlösning på hennes rygg. Hon torkade bort det och tog på sig byxorna och gick ut från toaletten.

På frågan hur hon mådde efter händelsen har målsäganden svarat ”dåligt”. Hon har uppgett att hon ångrade att hon inte bara sprang ut från toaletten i stället för att lägga sig ner på golvet.

Även en annan afrikansk man, Prosper Osamudiadem Omorodion (19950663-5797), åtalades för sexuellt utnyttjande av barn efter att enligt åklagaren ha haft två vaginala samlag med samma flicka under våren 2017, men han friades av rätten från dessa anklagelser.

Sarfo har hävdat att flickan som är född i ett annat land egentligen är född 2001 och alltså var äldre än 15 år, men vittnen som åklagaren tagit in motbevisar detta och andra bevis gör klart att Sarfo även har försökt inleda sexuella kontakter med andra minderåriga som har varit så unga som 12 år gamla.

I domen finns detta chattkonversation som bevisar att Sarfo kände till att flickan bara var 14 år gammal.

Klicka för större bild.

Malmö FF värvade Sarfo i somras från Sirius för 13 miljoner kronor. När han värvades så sa han att han inte ville till en utländsk klubb eftersom han ville bli svensk medborgare, något han förhoppningsvis inte kan bli om han döms skyldig för dessa barnvåldtäkter.

Ursprungligen publicerad på Informationskriget.se

Källa:
Malmö TR B6623-17 Dom 2018-06-08


  • Publicerad:
    2018-06-08 16:15