Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Högsta domstolen beordrar att ”snippa-rättegången” tas om

Domarna borde ha lyft rubriceringsfrågan till diskussion med åklagaren Friande dom kan komma att rivas upp.

Nämndemän lämnar hovrätten efter snippa-fadäsen

De två s-nämndemännen friade åtalad i snippa-fallet Lokal sosseboss anser att det är rätt beslut.

En man blir gripen

35-åring åtalas för flera sexualbrott mot barn

Åtalas för övergrepp under fem års tid Barnpornografiska bilder på offret hittades i den misstänktes hem.

Barn våldtaget under skoltid på skola i Gävle

INRIKES. Ett barn blev på skärtorsdagen våldtaget under skoltid på Sofiedalsskolan i Gävle. I dag anhölls en 19-årig man misstänkt för våldtäkt mot barn.

Skäggbarn utpressade flickor att skicka sexbilder – misstänks för flera pedofilbrott

ULRICEHAMN. Två afghaner och en syrier misstänks för flertalet våldtäkter mot minderåriga flickor som de tilltvingat sig sexuella tjänster av. Uppdaterad.

Pedofilmammans dom fastställs i hovrätten

BROTT. Carita Löf från Nässjö dömdes tidigare i år till tio års fängelse för grova våldtäkter mot sina egna barn. Pojkvännens straff blev sex och ett halvt års fängelse för anstiftan. Nu har hovrätten fastställt tingsrättens dom.

Ett barn våldtogs utomhus i Stockholm

INRIKES. Ett barn våldtogs igår kväll utomhus i Rågsved i Stockholm. Polisen uppger att barnet ska vara under 15 år. Ingen misstänkt är gripen.

Mora gymnasium om barnvåldtäktsdömd elev: “Vi har inte informerat föräldrar”

DALARNA. Mora gymnasium har inte informerat föräldrar till skolans elever att en av deras skolkamrater nyligen dömdes för en gruppvåldtäkt mot en 14-årig flicka.

Främling fick ungdomsvård efter barnvåldtäkt – går kvar på Mora gymnasium

DALARNA. 16-årige Ayman Jamal våldtog tillsammans med en kamrat en 14-årig flicka. Men enligt Mora gymnasium går han fortfarande i skolan.

Pedofilmamman döms till tio års fängelse för grova våldtäkter på sina egna barn

BROTT. Carita Löf från Nässjö döms till tio års fängelse för grova våldtäkter på sina egna små barn. Hennes pojkvän döms samtidigt till fängelse i sex år och sex månader för anstiftan till brotten.

Batikhäxa åtalad för våldtäkt av barn

MÅNGKULTUREN. En batikhäxa boende i Sala kommun ställs inför rätta under kommande vecka.

Elevassistent i Lycksele åtalas för 43 fall av sexövergrepp mot barn

BROTT. En 27-årig man som arbetat som elevassistent på en 1-6-skola i Lycksele kommun åtalas för 43 fall av sexuella övergrepp mot barn i åldrarna 7 till 15 år. 

Rasfrämling döms för våldtäkt mot barn

[caption id="attachment_224848" align="alignnone" width="460"] Martin Sandberg. Foto: Instagram.[/caption] MÅNGKULTUREN. En rasfrämling i Stockholm dömdes till fängelse för våldtäkt mot barn.

Afghan häktad för våldtäkt mot två flickor

MASSINVANDRINGEN. En afghansk man har häktats misstänkt för att ha våldtagit två minderåriga flickor i Märsta.

Socialdemokratisk politiker från Irak döms för flera våldtäkter mot barn

BROTT. En irakisk man som är aktiv socialdemokratisk politiker i Tierps kommun döms av Uppsala tingsrätt för fem fall av våldtäkt mot barn, samt för sexuellt övergrepp mot barn och sexuellt ofredande, till fängelse i tre år och sex månader.

HBTQ-läkare häktad för våldtäkt mot barn

BROTT. En moderat HBTQ-läkare i Sundsvall har tillsammans med en annan man häktats för våldtäkt och andra liknande sexbrott mot barn. Båda männen är gifta med andra män som är läkare.

Skolanställd i Lycksele häktad för barnvåldtäkt

SEXUALBROTT. Ett barn under 15 år misstänks ha våldtagits av en manlig anställd på en skola i Lycksele. Enligt skolchefen i kommunen kommer häktningen som ”en blixt från en klar himmel”.

Rasfrämling i Uppsala åtalas för försök till våldtäkt på barn

MÅNGKULTUREN. En 20-årig rasfrämling som är medborgare i Syrien har åtalats vid Uppsala tingsrätt för försök till våldtäkt av en 13-årig flicka i ett tält i somras. 

Nytt barnvåldtäktsåtal för främlingen Martin José Sandberg

PEDOFILI. Flera år efter fullbordade våldtäkter mot en minderårig flicka åtalas en 36-årig rasfrämling som sedan tidigare är flerfaldigt dömd till fängelse för barnvåldtäkter.

Mohammed Hassan döms för sexattack på 9-åring: “Jag letade efter en tjej att våldta”

MALMÖ. Efter en brottsturné i Norrland där Mohammed Hassan attackerade och stal av svenskar återvände han till Malmö – där han våldtog en 9-årig flicka i ett soprum. Nu döms den 30-årige araben till sex års fängelse och utvisning i femton år. Uppdaterad

Polisen i Norrland släppte barnvåldtäktsman

MÅNGKULTUREN. En 10-årig flicka blev överfallsvåldtagen i Malmö. Men brottet hade kunnat stoppas om Polisen i Norrland inte upprepade gånger släppt ut den multikriminella mannen på gatorna efter att han flera gånger gripits för liknande sexbrott.

Anklagad för barnvåldtäkt i Boden – slapp undan med skyddstillsyn

MÅNGKULTUREN. En rasfrämling anklagad för att ha våldtagit en 14-årig flicka i ett buskage i Boden slapp i en tveksam dom undan med skyddstillsyn, då rätten menade att flickan hade varit med på det.

Rasfrämling häktad för våldtäkt mot 10-åring i Malmö

MÅNGKULTUREN. En rasfrämling har häktats misstänkt för våldtäkt på en 10-årig flicka på en innergård i centrala Malmö.

Arab förde bort och våldtog 12-årig svensk flicka

MÅNGKULTUREN. En 26-årig arab förde i vintras iväg en 12-årig svensk flicka från sitt hem och hyrde en stuga i Ågarp för en natt där han först bjöd flickan på marijuana och sedan våldtog henne under natten.

Fosterhemsmamma åtalas för våldtäkt mot barn

RASBLANDNINGEN. En kvinna i Järfälla åtalas för våldtäkt mot barn efter misstankar att hon har haft sex med en ung rasfrämling som var fosterhemsplacerad hos henne.

Åtal mot den våldtäktsmisstänkte läraren i Köping

MÅNGKULTUREN. Den våldtäktsmisstänkte läraren i Köping åtalas och antalet flickor som han har begått sexuella övergrepp mot har nu vuxit till sju.

Palestinier häktad för våldtäkt mot svensk flicka

MÅNGKULTUREN. En 21-årig palestinier har häktats misstänkt för att ha våldtagit en svensk 14-årig flicka i Ronneby.

Rasfrämling begick övergrepp mot 11-årig flicka

MÅNGKULTUREN. En rasfrämling dömdes till fängelse för övergrepp han begått mot sin flickväns 11-åriga dotter.

Känd danslärare från Ghana våldtog barn

INRIKES. En danslärare från Ghana som deltagit i Melodifestivalen döms till fyra års fängelse för flera våldtäkter mot unga flickor.

Malmö FF-spelaren Kingsley Sarfo döms till fängelse och utvisning för våldtäkt mot barn

MALMÖ. Den afrikanske Malmö FF-spelaren döms till 2 år och 8 månaders fängelse och 10 år utvisning för våldtäkt mot barn. En annan afrikan som åtalades för sexuellt utnyttjande av barn gällande samma flicka friades från anklagelserna.

Utredningen mot den våldtäktsmisstänkte läraren i Köping växer

UPPFÖLJNING. Utredningen mot läraren som misstänks för sexuella övergrepp mot elever på Malmaskolan i Köping växer. Han häktades på sannolika skäl misstänkt för våldtäkt mot barn efter att ha utnyttjat två flickor på skolan, men nu har fler målsäganden tillkommit i målet.

Skolanställd rasfrämling häktad för våldtäkt

MÅNGKULTUREN. I lördags häktades Staffan Lopez som var anställd på en skola i Köping på sannolika skäl misstänkt för att att ha våldtagit och sexuellt utnyttjat två flickor på skolan.

Afrikan i Malmö FF åtalas för våldtäkt mot barn

MALMÖ. En afrikansk spelare i Malmö FF åtalas för två fall av våldtäkt mot barn. Enligt åtalet ska han ha gjort flickan gravid på en toalett på Folkets park i Malmö. En annan afrikan åtalas för sexuellt utnyttjande av barn gällande samma flicka.

Tre somalier dömdes för våldtäkt på 13-årig flicka i Västerås

MÅNGKULTUREN. Fyra somalier våldtog en kraftigt berusad flicka i en lägenhet i Västerås. Nu döms tre av dem till sluten ungdomsvård, men ingen utvisas.

Mohamad kontaktade Informationskriget

LÄSARBREV. En missnöjd Mohamad, nyligen dömd för underlåtenhet att avslöja våldtäkt mot barn efter att ha stått och sett på när en 14-årig flicka våldtogs av hans två vänner, kontaktade här om dagen Informationskriget.

Yaser Subhi döms för våldtäkt mot barn

VÅLDTÄKTSTSUNAMIN. Den 14-åriga flickan menar att både Yaser och Thibault våldtog henne, men tingsrätten dömer bara den den förste för grov våldtäkt mot barn medan den andre frias helt.

Man döms för barnvåldtäkt i kyrka

INRIKES. En 19-årig man har dömts för att ha våldtagit ett barn i en kyrka i Västsverige.

Slutligen fälldes Hamzah för våldtäkt mot barn

UPPFÖLJNING. När inga invandrarvänliga nämndemän påverkade så dömdes den 16-årige araben slutligen för våldtäkt mot barn.

Nämndemännen som var snälla mot våldtäktsmannen Hamzah

GRANSKNING. Åklagaren och domaren ville att Hamzah skulle fällas för våldtäkt mot barn, men de tre nämndemännen ville annat. Vilka var dessa nämndemän och vilkas intressen värnar de?

USA-soldater ombads ignorera pedofili

UTRIKES. Enligt en ny rapport ska amerikanska soldater stationerade i Afghanistan ha ombetts ignorera pedofila övergrepp. Den militära ledningen menade nämligen att beteendet är ”kulturellt accepterat”.