MÅNGKULTUREN. I lördags häktades Staffan Lopez som var anställd på en skola i Köping på sannolika skäl misstänkt för att att ha våldtagit och sexuellt utnyttjat två flickor på skolan.

Det var i lördags den 5 maj 2018 som Staffan Lopez (19780531-0658), en anställd på Malmaskolan i Kolsva i Köping kommun, häktades på sannolika skäl misstänkt för våldtäkt, sexuellt utnyttjande och sexuellt övergrepp mot barn. Enligt ett pressmeddelande från Köping kommun ska de som utsatts för övergreppen vara två 14-åriga flickor som är elever på skolan.

Övergreppen han misstänks för började enligt häktningsframställan den 1 juni 2017 med sexuellt övergrepp mot barn och sexuellt ofredande. Sedan fortsatte det och blev allt allvarligare tills under februari och mars 2018 då de två våldtäkterna ska ha skett.

Om Lopez arbetade på skolan som lärare eller om han hade någon annan uppgift är i nuläget okänt. Det verkar som att Lopez är mexikan eller kanske central- eller sydamerikan och han är gift med en kvinna som ser ut att ha ungefär samma etnicitet som honom. Båda är skrivna i Köping och verkar barn tillsammans.

Ursprungligen publicerad på Informationskriget.se

Källa:
Häktningsframställan Västmanlands TR B1646-18 Aktbilaga 6


  • Publicerad:
    2018-05-07 17:20