FRÄMLINGSINVASIONEN. Polska nyheter har publicerat namn och bild på de nyligen avrättade unga männen i Malmö som i Sverige har blivit en halvt anonym nyhet. De hade haft större chans att överleva hemma i Irak, hävdar Petterssons blogg.

Poland Daily publicerar namnen på de i Malmö avrättade irakierna. De heter Omar Abadi, Chadi Abdallah och Nabil Abdallah. En man till svävar mellan liv och död, och två ytterligare män som är skadade kommer att överleva. Detta skriver Poland Daily på Twitter.

Enligt Petterssons blogg – som har följt den allt längre följetongen om gängkrigen i Malmö där dessa motborgare ingår – skulle alla troligen ha större chans att leva långa liv hemma i Irak. Invandrarvåldets stad Malmö blir en allt värre plats för alla att leva på.

”[…] det är en tragisk historia, men grabbarna har haft sin chans att gå i skola, skaffa sig utbildning, arbete och framtid men de valde att bli kriminella…Det är illa när människor dör men detta var inga medborgare, de var motborgare, grovt yrkeskriminella som fått alla chanser man kan begära”, skriver Petterssons blogg.

Källor:
Poland Daily (Twitter)
De avrättade i Malmö är…


  • Publicerad:
    2018-06-21 21:30