INVANDRARVÅLDET. Under pistolhot tvingades en man att öppna sitt vapenskåp och precis innan hade de hotat att döda honom och hans fyraårige son om han inte samarbetade. Idag dömde hovrätten rånarna som bröt sig in i mannens bostad i Malmö till fängelse.

Yusuf Sharif, Hudeifa Osman Shukri, Mohamed Abdulamir, Ahmed Ahmed och Jackie Johansson. Klicka för större bild.

Idag fastställde Hovrätten över Skåne och Blekinge Malmö tingsrätts dom mot Yusuf Sharif (19960126-6795), Hudeifa Osman Shukri (19960701-5113), Mohamed Abdulamir (19970607-4912), Ahmed Ahmed (19951005-4951) och Jackie Johansson (19970719-5021) till fängelse för ett rån mot en lägenhet i området Hyllie i Malmö. Två av rånarna dömdes även för andra brott de hade begått.

Sharif dömdes för grovt rån, grovt vapenbrott och häleri till fängelse i 6 år. Osman Shukri dömdes för grovt rån till fängelse i 5 år. Abdulamir dömdes för grovt rån och försök till stöld till fängelse i 4 år. Ahmed dömdes för rån till fängelse i 2 år. Johansson för medhjälp till rån till fängelse i 1 år och 6 månader. Åklagaren yrkade inte på utvisning för någon av de nu dömda.

Bilden nedan som Abdulamir har lagt upp på sin Facebook är en bra illustration på vilket utomordentligt sätt personer som han och hans vänner berikar Sverige. Klicka på bilden för att förstora den.

Någonstans på Malmös gator. Klicka för större bild.

På bilden kan man se flera personer som kvällstid står på en stadsgata med olika handeldvapen i händerna. Man kan se vad som verkar vara flera pistoler och två automatkarbiner. Kanske även ett hagelgevär. Gatan de står på är troligtvis en gata någonstans i Malmö. Några av personerna på bilden hittar man om man går igenom de nu dömdas Facebooksidor.

Här är Sharifs, Osman Shukris, Abdulamirs, Ahmeds och Johanssons Facebooksidor.

Till exempel är den rakade med skägg näst längst till vänster troligtvis Ahmed. Den till vänster av de två med automatkarbiner är till exempel troligtvis en av männen på denna bild från Ahmeds Facebook. Kanske är även Abdulamir själv, eller ”Momme” som han också kallas, med på bilden?

Något att fundera över är att Facebook tillåter bilder som dessa. En ännu viktigare sak att fundera över är varför Sverige överhuvud taget tillåter dessa kriminella invandrare att vara här i Sverige. Trots allt har de inte ens någonting att göra här, de är inte en del av vårt folk och borde sålunda inte vara här.

Observera att åklagaren inte yrkade på att någon av de nu dömda skulle utvisas från Sverige.

Här är några bilder på Johansson, som är en ung etniskt svensk/nordisk kvinna som nästan uteslutande verkar umgås med invandrare. Oftast kriminella sådana.

Klicka för större bild.

Hon har en stor och tydlig tatuering på bröstet där det står ”Hakkuna Mattata”.

Klicka för större bild.

Här är en bild på Johansson som användes i förundersökningen.

Här är en bild av Johansson från häktet som användes vid en fotokonfrontation.

Här är en bild på Sharif från häktet som användes vid en fotokonfrontation.

Här är bilden av Abdulamir som användes i förundersökningen.

Här är en bild av en pistol som polisen hittade gömd i en dammsugare hemma hos Sharif.

Källor:
Skåne HR B1738-18 Dom 2018-08-13


  • Publicerad:
    2018-08-13 14:00